Olivia Păunescu sărbătorește iubirea. La 5 ani de când a fost cerută în căsătorie, vedeta trăiește clipe romantice „Ne simțim recunoscători pentru drumul parcurs împreună...”

Ultima actualizare:

Prezentă aproape zi de zi pe micile ecrane, dar discretă în ceea ce privește viața personală, Olivia Păunescu (38 de ani) și-a surprins fanii cu cea mai recentă postare. Vedeta Știrilor de la Antena 1 e îndrăgostită și se simte iubită și protejată.

Olivia Păunescu. Foto: arhiva.
Olivia Păunescu. Foto: arhiva.

"Cinci ani de poveste. O poveste. Povestea noastra. Te iubesc, acum și mereu!", scrie prezentatoarea Observator 12 alături de un filmuleț în care strălucește de fericire îmbrățișându-și soțul, în timpul unei plimbări pe scuter. Olivia Păunescu a ajuns și în Mykonos și radiază. Știrista își etalează frumusețea și își pune silueta în valoare purtând ținute super feminine, rochii vaporoase sau cu crăpături adânci pe picior.

A primit inelul de logodnă în urmă cu 5 ani

Vedeta și soțul ei se relaxează în Spetses, o destinație rafinată, în apropiere de Peloponez. O insulă mică și cosmopolită cu străzi înguste pietruite, căsuțe albe pline de flori viu colorate. În urmă cu 5 ani, aici, Olivia a primit inelul de logodnă. 

"În această vară, ne-am hotărât să sărbătorim acest moment special, retrăind emoțiile și bucuria acelei zile. Fiecare colț al destinației noastre este încărcat de amintiri și, în același timp, ne oferă oportunitatea de a crea altele noi, la fel de frumoase. Ne simțim recunoscători pentru drumul parcurs împreună și pentru toate clipele minunate trăite de atunci. Aniversarea acestor cinci ani de la cererea în căsătorie este pentru noi o sărbătoare a iubirii, a înțelegerii și a promisiunii de a fi mereu unul lângă celălalt", povestește Olivia. 

Prezentatoarea "Observator" şi-a unit destinul cu cel al alesului inimii ei în septembrie 2019. O lună mai târziu, cei doi au ales să se cunune religios în Dubai, în cadrul unei ceremonii de vis, alături de toţi oamenii dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net