Corina Caragea, confesiuni din tinerețe. Cum a ajuns să prezinte jurnalul sportiv de la PRO TV și ce legătură a avut cu emisiunea „Surprize, Surprize”

Corina Caragea (41 de ani) este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În cadrul unui interviu, știrista a dezvăluit mai multe lucruri despre cariera sa, cum ar fi debutul său în televiziune, dar și cum a ajuns să apară în emisiunea „Surprize, Surprize”.

Corina Caragea, despre debutul ei în televiziune
Corina Caragea, despre debutul ei în televiziune

Corina Caragea: „Un an am amânat decizia de a face acest pas”

Corina Caragea a vorbit despre momentul în care a primit propunerea de a prezenta jurnalul sportiv de la PRO TV. Deși face asta de 20 de ani, vedeta susține că la început, a fost destul de sceptică în această privință. A amânat decizia timp de un an, iar ulterior s-a hotărât să accepte propunerea.

„De 20 de ani. Atât aveam când am început să prezint Știrile Sportive. Practic, jumătate din viața mea. Am început la o televiziune de știri. După câteva luni, am primit un telefon de la șeful Sportului de la PRO TV și am crezut inițial că este o glumă. Un an am amânat decizia de a face acest pas”, a mărturisit Corina Caragea pentru Okmagazine.

Cum a fost selectată pentru „Surprize Surprize”

Cât despre începuturile ei în televiziune, Corina Caragea spune că nu au avut deloc legătură cu știrile. Jurnalista mărturisește că prima dată a apărut în celebra emisiune de divertisment, „Surprize Surprize”. Totodată, vedeta recunoaște că în urmă cu 20 de ani se temea să nu facă vreo greșeală la TV, însă experiența și-a spus cuvântul și chiar dacă emoțiile își fac loc și în prezent, este mult mai încrezătoare în abilitățile sale, spune ea.

„A fost o perioadă extrem de scurtă, trei luni am dansat acolo. Pregătirea mea era alta, însă, eram studentă la două facultăți, Jurnalism și Publicitate. Acea portiță a fost perfectă pentru a intra, cu o mare curiozitate, în lumea fascinantă a televiziunii în puținul timp liber care rămânea după școală – în weekend-uri. Am văzut un anunț că se face concurs pentru prezentatori de știri la o televiziune și am depus CV-ul. Atunci am ales să merg în această direcție, unde, după mai multe probe și interviuri, am fost aleasă dintre 3.000 de candidați(...)

Când am început să lucrez în televiziune, eram ca orice tânără de 19 ani: temătoare, emotivă, entuziasmată. Mi se părea că momentul meu de 1 minut durează, de fapt, un an. Când dădeam o bâlbă la știri, îmi era teamă și să mai urc în tramvai, credeam că a văzut toată țara și râde de mine.

Desigur că astăzi sunt altcineva, experiența celor 20 de ani și-a pus amprenta și, deși eu nu i-am simțit cum trec, m-au modelat. Tot cu emoții și astăzi, dar le privesc ca normale, constructive, umane. Mult mai sigură pe mine, știu ce pot, știu ce vreau și deja telespectatorii îmi sunt familie. Am crescut împreună!”, a mai dezvăluit Corina Caragea pentru sursa citată.

Este sau nu într-o relație?

De-a lungul timpului, în presă au apărut mai multe speculații, conform cărora Corina Caragea ar trăi o poveste de dragoste în secret, sau că ar fi căsătorită. Ei bine, bruneta a decis să facă lumină în acest sens.

„Desigur că iubirea joacă un rol extrem de important și în viața mea. Presa mereu a scris ce a vrut, poate și pentru că eu nu am oferit niciun detaliu vreodată. Nu o să o fac nici de această dată. Din păcate, doar s-au preluat informații de-a lungul anilor.  

De-a lungul timpului, m-am întristat, enervat, apoi amuzat. În cele din urmă, am ignorat toate poveștile inventate prin presă despre mine. M-am trezit cu „iubiți” fel de fel, pozată astfel încât să pară că am o relație cu respectivii, iar când am negat, nu am fost luată în seamă. Așa că nu o mai fac! Cred că, protejându-i pe cei dragi, neexpunându-i public, ai mai mult timp să îi iubești”, a mai precizat vedeta PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net