Corina Caragea, apariție incendiară în vacanță! Imaginile spectaculoase au devenit virale. FOTO

Ultima actualizare:

Corina Caragea și-a dat pe spate urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat mai multe poze din vacanță! Vedeta a profitat de timpul liber pentru a merge în Dubai alături de câteva piretene! La începutul anului, Corina Caragea a mai făcut senzație pe Instagram după ce a postat mai multe poze din vacanța din Thailanda.

Vedeta de la PRO TV a decis să profite de perioada mai liberă pentru a merge în vacanță alături de câteva prietene în Duba, potrivit informațiilor de la prosport.ro. Iar pozele postate de Corina Caragea pe pagina ei de Instagram au atras rapid o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

La începutul anilor, vedeta de televiziune a făcut senzație din nou pe Instagram, unde a postat mai multe imagini din vacanța petrecută în Thailanda. Cu toate acestea, Corina Caragea a ținut să precizeze că nu este tot timpul în vacanțe, în ciuda aparențelor de pe Instagram. Ea a spus că, pur și simplu, mai postează ocazional câte o amintire, în pauzele de la muncă.

Corina Caragea, apariție incendiară în vacanță

„Nu sunt non-stop în vacanță și nici nu sunt măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele. Când dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj, mai postez o amintire. Mi-aș dori să ajung în Finlanda, să văd aurora boreală din patul meu dintr-un iglu.

Păstrez un echilibru între sport și alimentație. Nu exagerez cu nimic – mănânc ce îmi place, dar în cantități rezonabile, merg la sala de sport constant, dar nu mai des de trei zile pe săptămână. Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu. Mi-aș dori să fiu mai slabă cu măcar 5 kilograme, dar nici la prăjituri și paste nu aș renunța. Așa că fac tot ce pot, astfel încât să nu acumulez frustrări”, a mărturisit Corina Caragea, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net