Putem ține lavanda în casă? Ce spune arta Feng Shui despre semnificația acestei plante

Ultima actualizare:

Atunci când trebuie să ne decorăm camerele, mulți dintre noi apelează la ajutorul plantelor, care nu doar că vor umple spațiul într-un mod frumos, dar vor umple și aerul cu un parfum plăcut și proaspăt. Însă, un detaliu interesant pe care nu mulți dintre noi îl luăm în calcul este faptul că fiecare plantă are o mulțime de tradiții și superstiții asociate cu aceasta. Iar când vine vorba despre Feng Shui, se pare că lavanda este o plantă mult mai fascinantă decât am crede.

Lavanda are o anumită semnificație în Feng Shui
Lavanda are o anumită semnificație în Feng Shui

Câți dintre noi nu ne-am uitat la un spațiu cam gol dintr-o cameră și ne-am gândit că cel mai bine ar fi să punem acolo o plantă? Ei bine, pe lângă valoarea lor estetică, acestea ne vor umple camerele și cu un parfum plăcut mirositor, iar dacă avem grijă de ele și ne asigurăm că înfloresc constant, ne pot asigura și o stare de spirit mai pozitivă!

Însă, un lucru pe care poate că nu îl luăm în calcul prea mult este semnificația pe care fiecare plantă o are în spate! Mai ales atunci când vine vorba despre tradițiile Feng Shui, care ne oferă sfaturi foarte precise despre cum ar trebui să ne amenajăm spațiile interioare, lavanda este o plantă cu un simbolism puternic!

Ce spune Feng Shui despre lavanda ținută în casă

Cei de la terra.com ne spun că lavanda, această plantă cu un parfum atât de frumos, simbolizează pacea, serenitatea și calmul, în tradițiile Feng Shui. Din aceste motive ea ar fi folosită atât de des și în aromaterapie. Dacă dorim să ținem lavandă în casă, cel mai bine ar fi să ne asigurăm că aceasta se află în lumina Soarelui măcar vreme de 6 ore pe zi.

De asemenea, trebuie să avem grijă să o udăm suficient, pentru ca lavanda să rezisrte cât mai mult în casa noastră. Tradițiile Feng Shui ne spun că această plantă ne poate aduce pacea și serenitatea în case, așa că este o alegere foarte bună dacă suntem în căutarea unei plante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net