Explozie la un spital din Ploiești! O femeie în vârstă de 83 de ani a suferit arsuri pe 16% din suprafața corporală

O explozie a avut loc chiar astăzi (26 februarie) la Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti! Din păcate, o pacientă în vârstă de 83 de ani, ce se afla în comă în momentul deflagrației, are arsuri pe 16% din suprafața corpului.

Victima este o femeie de 83 de ani / foto: Ziarul Prahova
Victima este o femeie de 83 de ani / foto: Ziarul Prahova

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, explozia nu a fost urmată de un incendiu. Se pare că cearșaful pacientei ar fi ars, însă focul a fost stins de către personalul din spital. Cei de la ISU Prahova au anunțat că femeia în vârstă de 83 de ani a fost singura victimă în urma deflagrației din salonul Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti.

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele verificări, reieșind faptul că incendiul ar fi izbucnit într-un salon în care se afla internată o singură pacientă, de 83 de ani.”, au comunicat autoritățile. Se pare că victima a fost transportată la o altă unitate medicală, pentru a primi îngrijirile necesare.

Mai mult decât atât, se pare că la fața locului a ajuns și o ambulanță de Terapie Intensivă mobilă, pe lângă 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, cât și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Explozie la un spital din Ploiești

Se pare că la momentul producerii deflagrației victima se afla în stare de comă, fiind și dependentă de oxigen. Acum, bătrâna prezintă arsuri atât pe suprafața corpului cât și la nivelul căilor aeriene. Autoritățile deja au început o anchetă pentru a stabili ce a dus la producerea acestei deflagrații.

„Împrejurările producerii deflagrației vor fi stabilite ulterior, nu le cunoaștem cu exactitate”, au mai spus cei de la ISU Prahova. Se pare că autoritățile ar fi fost anunțate despre producerea unui incendiu în incinta unității medicale în jurul orei 14:30. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit, din primele verificări, că în salonul unde a avut loc deflagrația nu era internată decât bătrâna de 83 de ani. Se pare că aceasta a fost trimisă către UPU Ploiești, pentru a primi îngrijirille necesare. Se pare că totul ar fi fost cauzat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net