Chelneriță, concediată după ce a primit un bacșiș de 10.000 $: „Am vrut să împart banii!”

Ultima actualizare:

Caz șocant! Linsey Boyd, o chelneriță care lucra la o cafenea din Benton Harbor, Michigan, a avut parte de o întâmplare parcă ruptă din filme. Femeia a primit de la un client un bacșiș de 10.000 de dolari., la o notă de plată de doar 32,43 de dolari. Linsey a dorit să împartă banii cu colegii săi, însă conducerea a luat o decizie radicală în cazul ei.

Chelnerița Linsey Boyd
Linsey Boyd a rămas fără serviciu (Foto: Captură video)

Chelnerița Linsey Boyd a împărțit banii cu ceilalți colegi

Femeia s-a trezit peste noapte că a fost concediată de la cafenea, după ce a împărțit banii cu colegii ei. „Am fost dispusă să împart un bacșiș de 10.000 de dolari, dar am primit în schimb doar ură”, a scris Boyd într-un mesaj publicat pe Facebook, potrivit publicației The Independent. Clientul care a oferit bacșișul generos, care și-a dorit să rămână anonim, ar fi fost un individ de vârstă mijlocie.

Bărbatul misterios tocmai se întorsese de la înmormântarea unui prieten, iar drept omagiu el și ceilalți amici ai săi au decis să facă un gest frumos pentru cineva. De aici ideea de a oferi un bacșiș de 10.000 de dolari. Singura cerință a clientului a fost ca suma să fie împărțită între colegi. A fost vorba de șase angajați care au lucrat în ziua aceea, deci ar fi fost, de fapt, un bacșiș de 1.600 de dolari de persoană.

Însă, conducerea restaurantului respectiv a decis ca Linsey Boyd să fie concediată. Chelnerița susține că totul a început de la certuri între colegi. Cei care nu au lucrat în ziua respectivă s-au supărat că nu au primit și ei bani.

Foarte multe persoane mi-au transmis că ar fi trebuit să păstrez toţi banii, ceea ce nici nu mi-a trecut prin cap. O săptămână mai târziu, iată-mă, fără serviciu”, a mai spus femeia. Proprietarii cafenelei au declarat că decizia de concediere nu a avut loc din cauza acelui bacșiș: „Această angajată a fost reclamată de clienți.Nu putem comenta motivul concedierii din cauza legislației în vigoare. Însă, decizia nu a avut de-a face cu bacșișul primit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Trupa Talisman a fost formată din Alin Oprea și Tavi Colen foto Click!
image
image
image
image
image
image
plaje bulgaria blue flag jpg
semn de intrebare jpeg
image png
WhatsApp Image 2024 05 15 at 13 57 48 jpeg
mancare pixabay jpg
iran 7912 jpg
vlad alexandru ciurea jpeg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net