Ce bacșiș colosal a lăsat Kate Middleton la o ieșire în oraș. Tot personalul a rămas uimit

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa de Wales a atras din nou evidența, la festivalul de muzică dance de la Houghton Hall, după ce a fost mai mult decât darnică cu personalul.

Kate este foarte darnică când vine vorba despre bacșic / foto: arhivă
Kate este foarte darnică când vine vorba despre bacșic / foto: arhivă

Soția lui prințul William a participat la primul ei festival de muzică, organizat la Houghton Hall, domeniul deținut de prietenii ei, David Rocksavage și Rose Hanbury, marchizul și marchiza de Cholmondeley.

Chiar și așa, în loc să frecventeze camioanele cu mâncare de la festival, prințesa a ales să ia masa la restaurantul Turntable & Napkin, unde o masă cu patru feluri de mâncare costă 60 de lire sterline.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Prințesa de Wales a fost un client generos la restaurant, lăsând după masă un bacșiș de 700 de lire sterline.

„Catherine a fost foarte bine dispusă, comandând affogato și margarita și vorbind foarte prietenos cu cei prezenți”, conform celor relatate de „London Evening Standard” - affogato fiind un desert italian reprezentând o cupă de înghețată scufundată în espresso.

„Însoțitorii ei se pare că au cărat o sticlă imensă, de mărimea unei sticle de AIX rosé de tip balthazar, și, împreună cu Kate, au lăsat personalului restaurantului festivalului un bacșiș de 700 de lire sterline”, potrivit sursei citate.

Ce este balthazar

Un balthazar este sticlă 12 litri și ar costa aproximativ 500 de lire sterline la un magazin de vinuri, a relatat publicația britanică.

Kate a decis să participe la acest eveniment după că, în timp ce lua masa acasă la marchizii Cholmondeley, i s-a sugerat să participe, mai ales că ea n-a mai avut parte de-o asemenea experiență până acum.

Interesant este că a petrecut foarte mult timp în compania „rivalei” sale Rose Hanbury, despre care presa a scris că ar avea o relație extraconjugală cu Prințul William, motiv de scandal între cele două femei, dar și de un divorț de David Rocksavage, evitat în ultimul moment.

Fanii Familiei Regale cred că acum se încearcă „ștergerea” acestui scandal, care întinează imaginea cuplului moștenitor al tronului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net