Dezvăluiri incendiare despre Kate Middleton! De ce il sună noaptea pe Prințul Harry? S-a aflat totul

#Casa Regală a Marii Britanii

Noi informații despre relația dintre Kate Middleton și Prințul Harry ies la iveală acum. Potrivit publicației britanice Closer Weekly, aceasta și-ar fi sunat cumnatul în miezul nopții în vederea refacerii relației pe care el o are cu Familia Regală.

Kate și Harry au păstrat legătura în timpul scandalului cu Familia Regală
Kate și Harry au păstrat legătura în timpul scandalului cu Familia Regală

O sursă anonimă a declarat publicației amintite faptul că Harry ar fi primit sprijin din partea lui Kate, încurajat fiind să țină fruntea sus și să nu cedeze acestor situații temporare: „Kate a ținut legătura cu Harry pentru a-i spune să își țină fruntea sus și să nu-și facă prea multe griji în legătură cu aceste piedici temporare".

Kate Middleton și Harry, apropiați în continuare?

În ciuda conflictelor dintre fiul cel mic al prințesei Diana cu membrii Casei Regale, se pare că relația dintre el și cumnata sa a rămas intactă în tot acest timp, dar și compasiunea lui Kate pentru Harry.

„Îi pare foarte rău pentru el în acest moment", a continuat sursa. „Să-l vadă trecând prin toate aceste eșecuri este foarte greu de văzut și o strânge la coarda sensibilă - mai ales că procesul lui are loc atât de aproape de casa lor."

Prințul William nu este pregătit să facă pace cu fratele său

În anul 2020, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au decis să nu mai facă parte din Familia Regală și să se retragă, totodată, din îndatoririle pe care le aveau. Au decis să înceapă un nou capitol al vieții lor cât mai departe de persoanele apropiate, urmând ca mai apoi să lanseze un serial pe Netflix, în care au făcut o serie de dezvăluiri controversate. 

Prințul Wiliiam nu a rămas nemișcat de acțiunile fratelui său, astfel că între cei doi relația nu a mai fost ca înainte. Acum, după atâta timp, William nu ar fi dispus să facă pace cu Harry.              

„Este evident că este o situație extrem de sensibilă și delicată între mulți dintre ceilalți membri seniori ai familiei regale și mai ales William, care a spus foarte clar că nu este încă pregătit să se așeze la masă cu Harry pentru discuții de pace sau pentru orice tip de dialog deschis în acest sens", a explicat o sursă anonimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net