Motivul neașteptat pentru care prințul William s-a apucat să vândă burgeri, în Londra

#Casa Regală a Marii Britanii

Clienții unui restaurant mobil din Londra au avut parte de o surpriză uriașă! Cel care i-a servit cu burgeri, din interiorul unei camionete cu mâncare, a fost nimeni altul decât moștenitorul tronului britanic, Prințul William (41 de ani).

Prințul William a servit burgeri în Londra
William i-a șocat pe clienții unui restaurant (Foto: Instagram)

Clienții au fost șocați

„Imediat”, a spus ducele în timp ce servea burgerii clienţilor șocați de ceea ce vedeau. „Bună dimineaţa tuturor, burgerii au fost bine preparaţi, gata de servire”.

Într-un videoclip publicat duminică pe Youtube, echipa Sorted Food poate fi văzută pregătind burgerii alături de Prințul William, înainte de a ieși să le servească mesenilor dintr-un camion de mâncare. Când un membru al echipei i-a cerut „bucătarului” patru burgeri Earthshot, Prințul William s-a întors, dezvăluindu-se clienților uimiți. „Dintre toate lucrurile la care mă așteptam, nu era asta”, a spus o femeie în videoclip, întrebându-i mai târziu pe alții: „Ce tocmai s-a întâmplat?” Visez? Am dormit destul?”. „Am rămas fără cuvinte”, a spus un bărbat, relatează BBC.

Prințul William a servit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu, conform Reuters.

Cu această ocazie, prințul de Wales a lucrat alături de fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtășesc reţete.

William le-a explicat clienților că Premiul Earthshot, un proiect de 10 ani pe care l-a fondat în 2020, are ca scop „repararea și restaurarea planetei”. Premiul îi recunoaște pe cei care oferă soluții ecologice inovatoare, în cinci categorii: „Protejați și restaurați natura”, „Curățați-ne aerul”, „Reînviați oceanele”, „Construiți o lume fără deșeuri” și „Remediați clima”.

A fi alături de prințul William în studioul nostru și în camionul cu mâncare, a fost ca un vis – auzindu-l explicând cât de pasionat este să ajute planeta și ceea ce face cu Premiul a fost incredibil, ne-a inspirat și ne-a oferit deja o mulțime de idei pentru proiecte viitoare la care să lucrăm cu comunitatea noastră”, a declarat Jamie Spafford, co-fondatorul Sorted Food, într-un comunicat de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net