Corina Caragea a dezvăluit motivul pentru care își ține viața cât mai departe de ochii lumii: „Un bun prieten era să facă accident de mașină”

Prezentatoare de la Pro TV, deși este o prezență îndrăgită de public, pe atât de secretoasă este atunci când vine vorba de viața privată. Acum însă, Corina Caragea a mărturisit motivul pentru care a luat decizia de a fi cât mai rezervată din acest punct de vedere. 

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune / foto: Social media
Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune / foto: Social media

Recent, vedeta de la Pro TV a mărturisit motivul pentru care își ține viața personală cât mai ferită de ochii lumi. Conform celor relatate de către ea, persoanele dragi ei sunt afectate de anumite informații care apar în presă. Așadar, știind că alții pot suferi din această cauză, Corina Caragea a considerat de cuviință să își țină viața cât mai privată.

Corina Caragea: „Așa vreau să îmi protejez intimitatea”

„Mă deranjează când cei dragi sunt afectați de articolele mincinoase despre ei. Și au fost câteva. Eu sunt deja obișnuită să citesc știri inventate, dar ei nu. Nici cei care sunt subiect alături de mine (un bun prieten era să facă accident de mașină, încercând să scape de paparazzi care îi tot blocau calea și îl șicanau în trafic) și nici cei care citesc și cad în plasă, crezând ce văd sau ce aud de la alții care au citit. De aceea am și ales să păstrez viața personală doar pentru mine și cei apropiați…

Să nu postez pe rețelele sociale, să nu fac din viața mea privată un instrument de strâns like-uri sau vândut coperte de reviste, așa vreau să îmi protejez intimitatea, dar desigur, asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri sau povești inventate. Eu îmi văd mai departe de viață, indiferent de ce apare în presă și îi las pe alții să creadă/scrie ce vor”, a mărturisit aceasta, potrivit viva.ro.

Cum reușește vedeta să aibă grijă de modul cum arată

Corina Caragea este apreciată pentru felul în care arată. Vedeta consideră că un stil de viață sănătos odihna sunt printre cele mai importante reguli de la care nu se abate.

„Încerc să păstrez un echilibru în toate. Să fac mișcare, merg la sală sub supravegherea unui instructor, am o balanță și în ceea ce privește regimul alimentar, nu îmi refuz nimic, dar am știut când să mă opresc, am măsură. Mă odihnesc, nu sar peste micul dejun, nu pierd nopțile și am o genă bună.”, a mai spus ea, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net