Ieri dansatori, astăzi mari vedete de televiziune! Ce nume grele au pășit pe micile ecrane în ritm de dans

Tot mai multe dintre vedetele de televiziune actuale provin din lumea dansului, căci mulţi dintre ei au debutat ca dansatori. Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Corina Caragea, Mihai Petre, Oana Zara, Bursucu, WRS, Ana-Maria Barnoschi sau Bianca Patrichi au păşit pe micile ecrane în ritm de dans.

Corina Caragea  a dansat la  „Surprize,  Surprize”
Corina Caragea a dansat la „Surprize, Surprize”

Pentru unii a fost o pasiune, iar pentru alţii un mijloc de trai, însă pe toţi i-a adus în acelaşi punct şi anume o carieră în televiziune. Click! îţi spune cine sunt cei care acum sunt pe val şi au început ca şi dansatori în diferite producţii.

Pentru cei ce nu ştiu, Corina Caragea, actuala prezentatoare de sport de la Pro TV, a fost dansatoare la 19 ani. Atunci Corina era studentă la două facultăţi, iar şansa a făcut să pătrundă în lumea televiziunii ca dansatoare în trupa de balet a emisiunii ”Surprize, surprize”. Din păcate, a stat doar trei luni în echipa Andreei Marin de la aceea vreme.

Elwira și Mihai Petre,  un cuplu de  dansatori,  dar și de  vedete tv
Elwira și Mihai Petre, un cuplu de dansatori, dar și de vedete tv

Un alt dansator celebru care a intrat în televiziune este Mihai Petre, actual jurat la ”Te cunosc de undeva”. El a debutat la ”Dansez pentru tine” în juriu, emisiunea de la Pro TV, urmând apoi să joace în paralel în diverse seriale ale trustului de la ”Aniela” la ”Iubire şi onoare”. Acum este în tabăra Antenei 1 însă nu renunţă la şcoala lui de dans şi nici la competiţii unde câştigă premii cu elevii lui şi ai soţiei sale Elwira Petre.

Oana Zara  poate fi  urmărită  în „Lia”
Oana Zara poate fi urmărită în „Lia”

O altă vedetă pasionată de dans pe care o ştiţi de la Antena 1, din serialul ”Lia, soţia soţului meu” este Oana Zara, care joacă un rol important. Ea s-a făcut remarcată în 2015 la ”Românii au talent”, când a dansat cu partenerul ei şi toată lumea spunea că ar avea o relaţie cu Smiley. Însă ea se iubeşte de ceva vreme cu solistul Bogdan Medvedi, ex-Maxim şi au planuri de viitor împreună. Vedeta a dansat alături de multe vedete însă s-a apucat de cursuri de actorie, a făcut teatru şi a apărut şi în ”Lecţii de viaţă”. Surpriza a fost când a fost distribuită în serialul Ruxandrei Ion de la Antena 1, unde o veţi vedea şi la toamnă.

Bursucu și Ana Maria Barnoschi  au trecut de la dans  la Roata Norocului
Bursucu și Ana Maria Barnoschi au trecut de la dans la Roata Norocului

Tot de la toamnă vor reveni pe micile ecrane şi Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi cu ”Roata Norocului” la Kanal D. Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, a fost coregraf multă vreme, iar noi l-am văzut mult timp la ”Dansez pentru tine”, unde a avut multe echipe pe mână. În schimb, colega sa Ana-Maria Barnoschi a fost multă vreme dansatoare în trupe cunoscute. Odată cu pandemia a făcut o pauză destul de lungă. S-ar părea că vedeta acum a renunţat la acest job din cauza problemelor de sănătate şi se concentrează pe alte proiecte.

WRS a participat  și la Eurovision
WRS a participat și la Eurovision

Dansator a fost şi WRS înainte de a cânta în trupa Shot şi apoi solo. Aşa a avut succes şi a participat la ”Eurovision”, iar apoi a făcut echipă cu Emilian pentru ”Te cunosc de undeva”, câştigând două sezoane consecutiv.

Rengle a făcut furori  la multe emisiuni
Rengle a făcut furori la multe emisiuni

Şi Emil Rengle, a câştigat o ediţie din ”Românii au talent” datorită dansului, urmând apoi să încerce tot felul de îndeletniciri de la muzică la vlog, fiind apoi invitat ca şi concurent în mai multe reality-showuri, cel mai recent fiind ”Survivor România” de la Pro TV, filmat în Republica Dominicană. Ultimul exemplu, dar nu cel din urmă este coregrafa Bianca Patrichi, care a prezentat horoscopul la un matinal al TVR, ca mai apoi să o vedem în rol de ispită la Antena 1 şi anul acesta concurentă la Survivor România, de la Pro TV.

Bianca  Patrichi  a stat 4 luni  la Survivor,  în Dominicană
Bianca Patrichi a stat 4 luni la Survivor, în Dominicană

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net