Dan Cruceru aniversează azi 15 ani de căsătorie, dar și ziua lui de naștere! „Ne-am impus să nu dormim în paturi separate”

Ultima actualizare:

Dan Cruceru aka Taticool, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri și influenceri de parenting împlinește azi 43 de ani.

Totodată, prezentatorul TV are parte de o dublă aniversare având în vedere că el și soția lui, Cristina Pocora, sărbătoresc azi și 15 ani de la căsătorie. Cei doi au împreună și doi copii, pe Dan Christian (5 ani) și Sophia (12 ani).

„Ne-a surprins aniversarea ca pe drumari zăpada! Zilele trecute am realizat că azi facem 15 ani de căsnicie! Ne trăiam viața liniștiți, când ne-a lovit! Băi, noi chiar facem 15 ani de când ne-am legat! Meamă! Și da, este și ziua mea azi, că cineva s-a gândit să mă ceară de soț fix de ziua mea. Ohoho, ce poveste lungă avem cu însurătoarea asta!V-am mai relatat eu pățania, așa că azi nu mai insist”, povestește Cruceru care spune că nici nu a simțit cum au trecut deja atâția ani de căsătorie dar este mulțumit, fericit și împlinit.

Mai degrabă aș vrea să vă povestesc despre cum n-am simțit că au trecut 15 ani de căsnicie, și chiar 17 de relație. Da, chiar nu știu cum au trecut, dar clar au trecut. Îmi amintesc asta miile de poze făcute în acești ani, copiii care parcă ieri erau bebeluși, iar acum sunt mari, firele albe și ridurile. Dar sincer chiar nu i-am simțit. Și nu ne-a fost mereu doar bine, le-am avut și noi pe ale noastre, dar, per total, am trecut împreună prin toate”, a ținut să adauge Taticool care găsește mereu rezolvare pentru toate problemele.

„Planul este să mergem împreună după pâine și la pensie!”

Dan Cruceru nu are sfaturi magice pentru o căsnicie longevivă însă a impus oarecum o regulă acasă la el: nu a dormit niciodată departe de soția lui, Cristina.

Ce faci ca să nu simți căsnicia ca pe o povară? Habar n-am. Nu am sfaturi magice. Cumva ne-am hotărât să mergem împreună pe același drum și asta facem de atâția ani. N-am stat să adunăm, să contabilizăm, e clar doar că nici măcar nu știam că avem un număr atât de important de sărbătorit. Ne-am găsit, ne-am completat, am devenit cei mai buni prieteni, ne-am susținut. Ne-am certat, dar ne-am împăcat și mai tare. Pot să spun doar atât: ne-am impus să nu dormim în paturi separate. O singură dată, de nervi, m-am culcat pe canapeaua din sufragerie și am zis că nu-mi mai trebuie oricât aș fi de supărat”, a mai povestit în stilul său caracteristic Dan Cruceru care e de părere că ajută într-un cuplu, atunci când deja ai copii, și escapadele în doi.

Și am mai făcut ceva: escapade în doi. Cât de des: fie și să mergem noi doi să luăm o pâine de la colț.Și da, ne pupăm. Des. Dimineața, înainte să plecăm, seara, înainte de culcare. Și ne pupăm și copiii. Facem leapșa cu pupături. Mult de tot. Așa că ce să vă mai spun: ”La mulți ani nouă, la mulți ani mie!”. Planul este să mergem împreună după pâine și la pensie!”, a încheiat Dan Cruceru, mândru de familia lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net