Cabral, prins de soţia lui că-i umbla prin telefon. „Nu poți să recunoști așa ceva”

Cabral (46 de ani) și Andreea Ibacka (38 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Bineînțeles, ca și în cazul altor relații, cei doi au trecut și prin momente neașteptate. Se pare că prezentatorul TV a fost prins de către soția sa când îi umbla prin telefon. Ce reacţie a avut acesta?

Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral în timp ce-i umbla prin telefon / foto: arhiva Click!
Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral în timp ce-i umbla prin telefon / foto: arhiva Click!

Cabral şi Andreea Ibacka sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin încercările și frumusețea vieții de zi cu zi, iar recent, cunoscuta actriță a relatat un moment amuzant. Ea și-a prins soțul în timp ce îi umbla în telefon!

Explicația prezentatorului TV a fost că a vrut să pună alarma, dar s-a încurcat în meniul telefonului și a dat peste anumite mesaje vechi de 6 luni. Însă, a fost prins „cu mâța-n sac”, căci atât el, cât și ea, aveau același telefon, deci scuza nu a mers.

„Nu poți să recunoști așa ceva”

„Avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de șase luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și - ce să vezi întâmplare - că a intrat pe mesajele de acum șase luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva”, a povestit Andreea Ibacka, pentru spynews.ro.

De asemenea, actrița a mai menționat că acum își cunosc parolele și chiar administrează împreună anumite platforme de socializare: „Ne știm parolele și chiar avem anumite platforme pe care suntem admini, și eu, și el”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

În urmă cu câteva zile, soția lui Cabral a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de soțul ei, anunțându-și fanii că s-au împlinit 13 ani din momentul în care și-au spus marele „DA!”. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago. Prezentatorul mai o fiică, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net