Ce mare s-a făcut fiica lui Cabral. Inoke este o adevărată domnișoară

Cabral Ibacka, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România se bucură nu doar de o carieră de succes, ci și de o familie minunată. Vedeta este tatăl a trei copii: Inoke, fiica cea mare din mariajul cu Luana Ibacka, și Namiko și Tiago, cei doi copii pe care îi are cu soția sa, Andreea Ibacka. Cum a reușit acesta să gestioneze relația cu fiica cea mare și ce regulă nu au încălcat-o niciodată. 

Cabral și Inoke / foto: Social media
Cabral și Inoke / foto: Social media

Inoke a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este un exemplu pentru multe tinere, și are o relație apropiată cu tatăl ei. În ciuda faptului că părinții săi s-au despărțit, Inoke mereu a păstrat legătura cu Cabral. 

Cabral: „Când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă”

Fiind tată de fată, Cabral a ajuns în punctul în care nu se mai teme atât de tare pentru siguranța copiilor lui. În cel mai recent interviu oferit presei, acesta a vorbit despre „presiunea” pe care o resimt bărbații care au fete. 

„Eu am învățat de la cea mare, de la Inoke, că îți poate fi frică de orice pentru că acel orice o să vină peste tine! Degeaba îți este frică, degeaba te pregătești. Auzi: “Să îți iei o pușcă mare!”. Să îți iei o pușcă mare să îți dai cu ea în cap pentru că dacă vrea să iasă în oraș, iese în oraș! “Mamă, să o păzești!”. Lasă, lasă, că se păzește singură! E pace!

Atunci când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă: “Mamă, să vezi ce o să fie, cum o să fie!”. Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să îți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută! Educația, cumva, pregătește copilul pentru ce urmează să facă! Noi când suntem tineri rupem ușa! Oricum se va întâmpla!”, a declarat Cabral, într-un interviu ego.ro.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral / foto: Social media
Inoke, fiica cea mare a lui Cabral / foto: Social media

„Vreau să știu unde ești!”

De asemenea, prezentatorul a avut grijă să stabilească o regulă importantă cu fiica lui cea mare: aceea de a ști tot timpul unde se află. Inoke a înțeles și ea riscurile zilelor noastre, pericolele aflate la tot pasul, așa că a decis să își țină tatăl informat cu locațiile în care se află.

„Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: “Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!”. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii!

Vreau să știu de unde încep, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva! Știam tot timpul unde e! Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca copiii noștri să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă!”, a conchis prezentatorul, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net