Imagini demult uitate cu Cabral și Andreea Ibacka de la nunta lor. Cum arătau acum 13 ani. FOTO

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Astăzi traversează unul dintre cele mai importante momente din căsnicia lor, fiind ziua în care împlinesc 13 ani de căsătorie. 

Andreea și Cabral Ibacka / foto: Social media
Andreea și Cabral Ibacka / foto: Social media

Pe contul personal de Facebook, îndrăgita actriță a postat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei, cunoscutul prezentator TV Cabrla Ibacka. Andreea și-a anunțat fanii că s-au împlinit 13 ani din momentul în care și-au spus marele „DA!” în fața preotului și a lui Dumnezeu. 

Andreea Ibacka: „La mulți ani nouă!”

Andreea și Cabral au pus bazele unei familii în urmă cu mai bine de un deceniu, atunci când au devenit soț și soție. De-a lungul anilor, cei doi au devenit părinții unei unei fetițe și ai unui băiețel, Namiko și Tiago. 

Astăzi, când s-au împlinit 13 ani de căsătorie, Andreea a dorit să marcheze momentul prin postarea unei fotografii vechi, de la nunta lor. 

„Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe” 

În trecut, invitată fiind în cadrul unui podcast, Andreea Ibacka a discutat pe marginea mai multor subiecte din viața sa. Unul dintre ele a avut legătură cu maniera în care a evoluat relația cu soțul ei și ce schimbări au apărut de-a lungul anilor. 

„Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne aleagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul”, a spus Andreea Ibacka, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Tradiția pe care Andreea Ibacka dorește să o înrădăcineze 

Într-un interviu mai vechi, vedeta mărturisea că își dorește cu ardoare să servească pe cât se poate de des masa în familie. 

„Nu am marcat chiar de fiecare dată cu ceva așa spectaculos. Până la urmă e important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech Știri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net