Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie, la Veneția! Gestul superb făcut la 1 an și 3 luni de la divorțul de Deea: „Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”

Ultima actualizare:

Este surpriza anului! Dinu Maxer se recăsătorește la un an și trei luni de la divorțul de Deea. Artistul de la AXXA și-a cerut iubita, pe Magdalena Chihaia, în căsătorie, într-o gondolă la Veneția. 

Veste bombă în showbiz! Dinu Maxer (50 de ani) se căsătorește din nou, la un an și trei luni de la divorțul de Deea. Artistul și-a cerut actuala iubită, pe Magdalena Chihaia, de soție în vacanța pe care cei doi au petrecut-o într-o destinație cât se poate de romantică, la Veneția. 

Dinu Maxer s-a logodit cu Magdalena Chihaia. I-a dat inelul în gondolă, la Veneția 

Dinu a plănuit din timp surpriza pentru Magdalena, femeia care i-a pansat rănile după divorțul de Deea Maxer. Dinu și Magdalena au o relație de un an de zile, iar în acest timp solistul de la AXXA s-a convins că artista este jumătatea lui adevărată. 

În timp ce se plimbau cu gondola, pe unul dintre canalele Veneției, solistul a scos inelul și i l-a dăruit iubitei sale, care a rămas fără cuvinte la vederea bijuteriei. 

 „Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, și-a întrebat Dinu iubita, punându-i bijuteria pe deget. 

Magda a răspuns imediat, emoționată din cale afară: „Da!”

Artistul a postat filmulețul cu cererea în căsătorie pe pagina sa de socializare.

Contactat de Click!, Dinu s-a arătat a fi din cale afară de emoționat și de fericit după cererea în căsătorie. „Da, ne-am logodit!”, ne-a spus artistul.

Dinu Maxer: „Am complotat cu mama Magdei!”

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV împreună cu logodnica Magda, Dinu a povestit cu lux de amănunte cum a decurs cererea în căsătorie, care a avut loc în prezența părinților coregrafei. 

 „Am fost alături de părinții Magdei, care erau de o săptămână acolo, împreună cu vărul ei din Germania, un violonist de excepție. De fapt, ei au fost cei care ne-au invitat acolo, nu veniți și voi câteva zile, eu am zis stai să văd care este programul. Și uite așa am reîntregit familia acolo.

Am petrecut două zile la Bologna, înainte de Veneția. Pentru mine a fost pentru prima oară când am mers la Veneția, Magda a fost deja de vreo trei-patru ori, și la carnaval. 

Și atunci am decis să filmăm acolo valsul nostru, aducă piesa <<Jumătatea perfectă>>, pe care am lansat-o anul acesta de Valentine’ s Day. Este o piesă pentru tinerii căsătoriți. 

Eu am complotat cu mama Magdei, care știa tot ce am de gând să fac. A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locul perfect pentru cerere, a zis Veneția, în gondolă. 

Ne-am urcat cu toții în gondolă, împreună cu părinții Magdei. Era gata să nu fie așa, din cauza problemelor de sănătate și a căldurii. Eu vroiam să am spectatori, să fie momentul împărtășit. 
Și la sfârșitul circuitului, care a durat vreo 45 de minute, i-am pus marea întrebare, pe care am gândit-o două zile”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv. 

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, invitați în emisiunea lui Cristi Brancu Sursa foto: YouTube
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, invitați în emisiunea lui Cristi Brancu Sursa foto: YouTube

Dinu s-a pierdut de tot cu firea atunci când i-a dat inelul Magdei. 

 „Și modul în care am scos inelul a fost premeditat de mine, iar Magda a reacționat conform ideii mele. Ea s-a speriat puțin cândva văzut inelul, iar eu am dat să-i pun inelul pe deget înainte să-i pun întrebarea, de emoții. Am făcut și gestul cu genunchiul, dar era pantalonul alb și îl murdăream. Emoția a fost mare, nu am mai văzut nimic în jur, eram noi doi și atât!”, a mai spus Dinu. 

 „Nici fiul meu, Andreas, nu a știut de cererea în căsătorie”

Dinu Maxer a dezvăluit că a cumpărat inelul de logodnă chiar în prezența fiului său, Andreas. 

 „Știu că o să șocăm, pentru că nu a știut nimeni, nici măcar fiul meu, Andreas, care a venit cu mine într-un oraș din țară de unde am luat inelul. M-a întrebat de ce am cumpărat inel și i-am zis că noi facem pe 10 iunie un an de relație. Abia atunci când ne-am întors i-am spus și lui că ne-am logodit. A primit cu bucurie vestea și mi-a zis că a presupus că asta se va întâmpla. 

După cererea în căsătorie am luat masa cu toții la vilă, unde ne-am delectat cu pizza și prosecco”, a adăugat Dinu.

Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă data nunții. 

 „Noi vrem să luăm lucrurile treptat. Anul trecut am plecat în Dubai ca prieteni și ne-am întors iubiți, iar acum am plecat la Veneția iubiți și ne-am întors logodnici”, a spus Magdalena. 

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie 

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. La puțin timp după ruptură, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia. 

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, în primăvara lui 2023. Cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor, Andreas și Maysa, și locuiesc în același bloc, dar la etaje diferite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net