Trupa AXXA s-a destrămat la un an de la relansare?! Dinu Maxer e consternat: „Am aflat de la TV! Mihai o dă pe manele!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Trupa AXXA s-a reunit cu forțe proaspete în urmă cu un an, dar a ajuns mai repede decât toate lumea se aștepta la destrămare. Mihai Onilă a anunțat, zilele trecute, într-o emisiune TV că nu mai face parte din trupă. Dinu Maxer a rămas consternat!

Mihai Onilă a anunțat că trupa AXXA se destramă, fără să-și anunțe și colegii

În martie 2023, trupa AXXA se reunea cu mare tam-tam, pe modelul ASIA. Cei patru băieți sperau să se bucure din nou de succesul avut în urmă cu 20 de ani, când erau tinerei și frumușei, însă succesul a întârziat să apară. 

Prin urmare, Mihai Onilă le-a sugerat colegilor lui că ar fi mai bine să renunțe definitiv la proiect, în noiembrie anul trecut. Zilele trecute, solistul a anunțat la  tv că trupa s-a destrămat! 

„Nu neapărat (n.r. nu consideră că este el de vină). Eu le-am explicat colegilor mei că eu vin din Belgia și am nevoie, ca orice om care consumă în fiecare zi, să și trăiască în fiecare zi sau să și încaseze ceva. 

Atunci le-am dat posibilitatea să facă ce au știut mai bine, doar că eu am înțeles pe parcursul timpului, în acel un an de zile, pentru că noi am avut un singur spectacol, că nu ar fi mers și atunci eu am zis: <<Uitați, ca să nu ne încurcăm unii pe alții, ne cunoaștem de o viață, rămânem prieteni, nu este motiv de supărare!>>

Dar, dacă eu până în mai nu am timpul necesar pentru acomodare, dezvoltare și afacerile mele, iar dacă nu funcționează treaba, o să spun pas, pentru că oricât ai trage, nu ar fi mers”, a declarat Mihai Onilă, la Xtra Night Show.

Au avut doar un spectacol într-un an de zile 

Unul dintre motivele care l-ar fi determinat pe solist să se retragă din trupa AXXA a fost acela că băieții nu au avut decât un singur spectacol într-un an. 

„Eu sunt un om corect, un profesionist (...) Considerăm că avem cu toții o familie, niște responsabilitate și atunci fiecare a tras cu familia lui, perfect de acord. Nu au tras în nicio parte, asta e faza”, a mai spus Mihai Onilă.

Dinu Maxer e revoltat: „Eu am aflat de la televizor că trupa s-a destrămat! Mihai vrea să cânte manele!”

Contactat de Click!, Dinu Maxer s-a arătat consternat de decizia luată de Mihai Onilă, mai ales că el a aflat de la televizor acest lucru. 

„Chiar dacă bănuiam că o să se întâmple lucrul acesta se pare că știrea am aflat-o totuși de la televizor! Într-adevăr, Mihai ne-a înștiințat că, dacă până în mai nu se concretizează niciunul dintre proiectele pe care le avem în derulare, va părăsi trupa.

Nu ne-a avertizat însă că o să meargă la televizor cu ceva de genul, însă băieții știau despre ea. E adevărat că el a vorbit totuși doar cu mine și eu am încercat să-l fac să meargă pe două fronturi. 

Nu văd cu ce putea să-l afecteze pe el prezența noastră cu ceea ce face el. Ulterior am văzut că a venit la tv cu o manea, ceea ce nu ar fi fost conform cu politica trupei. Cumva eu cred că acesta a fost adevăratul motiv. 

El vrea să îmbrățișeze un alt stil muzical, care probabil dacă s-ar fi votat în trupa AXXA  i s-ar fi interzis s-o facă. Cred că de fapt aici este secretul.

Într-adevăr, trupa AXXA nu a înregistrat un succes la revenire, nu am avut evenimente și, chiar dacă exista susținere și am tot încercat să concretizam niște proiecte extrem de frumoase, nu s-a reușit. 

În momentul de față, trupa AXXA nu se poate lăuda cu realizări care să-l determine pe Mihai să rămână alături de noi”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Trupa AXXA, la înființare: Sorin Raia, Mihai Onilă, Dinu Maxer și Adrian Filip  Sursa: arhivă persoanlă

AXXA s-a despărțit în 2004

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai, i-a luat locul în trupă.

Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. În 2014, solistul s-a mutat în Belgia, susținând că ar fi „al patrulea mag”. Oamenii apelează deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă, în vârstă de 54 de ani, fostul membru al trupei Axxa, a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Cei doi au locuit în Belgia, dat au revenit anul trecut în România, sunt terapeuți și își doresc foarte tare un copil. În 2016, Mihai Onilă a trăit drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope ( în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

Adrian Filip și-a făcut în 2008 propriul studio de producție, în București, iar din anul 2010 cântă pop-rock în trupa Cazino.

La rândul său, Dinu Maxer a divorțat anul trecut de Deea, cu care are doi copii, Maysa și Andreas, băiatul călcându-i pe urme în domeniul muzical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net