Cum arată Mihai Onilă după 40 de zile de post cu apă! „A fost unul dintre visurile mele”

Mihai Onilă (53 de ani), unul dintre membri trupei AXXA, a ținut post cu apă timp de 40 de zile. Nu doar că s-a purificat, ci a ajuns de la 86,4 kg la 68,3 kg. Acesta mărturisește că și-a îndeplinit un vis.

Artistul și-a dorit să facă acest lucru de când avea vârsta de 33 de ani însă abia acum a venit momentul. „Unul dintre visurile mele a fost chiar Postul cu Apă de 40 de zile pe care l-a ținut Iisus! Mi-am dorit asta!”, a mărturisit Mihai Onilă în postarea pe care a făcut-o după ce a trăit această experiență.

Iată câteva etape ale postului cu apă de 40 de zile ținut de Mihai. Transformările fizice sunt vizibile. De la 86,4 kg la 68,3 kg. Acum ușor, ușor va integra câte 3 seturi de sport și mișcare zilnică, iar în meniu vom introduce zeamă de compot de mere și zeamă de legume fierte pentru următoarele 2 zile. Astăzi, apă caldă cu lămâie și un pic de sare celtică pentru minerale”, a povestit ieri pe social media soția lui Mihai Onilă, Laura.De ce a luat Mihai Onilă decizia de a ține acest post cu apă, cântărețul a povestit că setea de cunoaștere și Biblia pe care a citit-o și recitit-o de zece ori, Noul Testament și credința în Dumnezeu, postul de 40 de zile cu apă pe care l-a ținut Iisus, toate acestea l-au determinat să încerce.

Astăzi, închei cele 40 de  zile de post cu apă! Adică cum? Simplu! Timp de 40 de zile nu am consumat niciun fel de mâncare fizică! Am trăit doar cu apă, în vreo 2 zile am consumat câte un pahar de suc de portocale, și în alte 2-3 zile am consumat un amestec de ceai din 5 plante! Asta a fost tot!Acum, am să explic DE CE! De ce am făcut acest lucru și de ce am făcut acest post! În tinerețe am fost foarte însetat de CUNOAȘTERE, și, ca orice mirea,n am început cu citirea Bibliei, pe care am mai spus-o și o mai spun, mi-am permis să o citesc și să o recitesc de 10 ori, da, asta am spu,s de ZECE ORI!”, mărturisește Mihai Onilă.

După ce am citit Noul Testament am simțit că drumul vieții mele va fi cumva o căutare și o urmărire a pașilor și a drumului pe care a mers Iisus Christos, nu știu cât am reușit să urmez din toți pașii Lui, dar unul dintre visurile mele a fost chiar Postul cu Apă de 40 de zile pe care Iisus l-a ținut! Mi-am dorit asta de când, că și Iisus Hristos, am împlinit vârsta de 33 de ani! Nu am reușit atunci, dar astăzi peste 20 de ani de când mi-am trasat acest scop, mi l-am îndeplinit!Iată cum, am intrat eu în anul 2024, îndeplinindu-mi cea mai arzătoare dorință, aceea de a ține postul cu apă de 40 de zile!”, mai spune artistul care a făcut asta din propria lui dorință.

Acum și aici , țin să precizez că acest post, l-am ținut din motive total proprii și personale și fără niciun fel de legătură cu absolut nici o altă persoană din lumea această, ca atare, nu îmi doresc să dau curs nici unei fel de discuții de niciun fel în ceea ce privește alegerile mele personale!Da, de peste 15 ani activez în lumea Spirituală în calitate de Terapeut, dar chiar și asta, a fost, este și va fi ALEGEREA MEA!Mi-am dorit să trec prin această experiență de care cu siguranță voi mai vorbi, pentru a-mi îmbogăți propria mea experiență de viață, dar asta nu mă obligă să răspund în fața nimănui pentru absolut nimic, pentru că eu sunt cel ce sunt iar fiecare dintre noi are dreptul personal la a-și trăi viața cum simte de cuviință fără să fie judecat, și eu chiar nu îmi doresc acest lucru!Într-o societate în care fiecare face o "afacere" din felul în care trăiește și eu îmi doresc să fac o afacere dar bazată pe experiența și nu pe cuvinte și fapte fără susținere!”, a mai adăugat terapeutul.

 Nu a mâncat deloc timp de 40 de zile

Cum a rezistat însă atâta timp fără a mânca deloc și a bea doar apă? L-a ajutat și pregătirea pe care o are ca terapeut pentru că s-a recalibrat singur atunci când se simțea sleit de puteri.

Acum am să explic cum a fost posibil să nu mănânc mâncare fizică 40 de zile, și probabil încă minim 3-5 zile în care trupul nu îmi va permite să mă întorc la mâncare fizică decât lichide din legume sau fructe!Am spus deja că sunt Terapeut! Ce înseamnă asta ? Înseamnă că eu am învățat tehnici de redresare și reabilitare energetică a omului astfel încât să pot să mă redresez și să mă recalibrez singur ori de câte ori a fost nevoie și, vă spun din proprie experiență, că a fost nevoie de multe ori! O dată cu acest post, omul pierde părți din suflet, i se descentrează centrii energetici, își pierde voința și multe alte lucruri pe care cu certitudine le voi descrie într-o carte! Iar eu cunoscând cum și unde să lucrez am schimbat, am înlocuit în mine părțile pe care le pierdeam!Cum am spus, ca să pot trece prin tot acest proces, am studiat Școlile de Lucru cu Lumina, am terminat Școala de Radiestezie și mi-am făcut singur toate măsurătorile Radiestezie, sunt Preot Melchizedek, sunt Arhistrateg pentru cei care cunosc despre ce este vorba, deci pentru mine, oricât de imposibil ar fi fost pentru unii, pentru mine a fost posibil!În final pot recunoaște în fața tuturor un singur lucru, acela pe care l-a spus și Iisus Hristos - Credința ta, te-a vindecat!”, a spus Mihai Onilă, în încheiere.

Ce a făcut în prima zi normală după post

Laura Onilă, soția lui Mihai, ne-a ținut la curent cu ce a făcut artistul în prima zi normală de după postul de 40 de zile pe care l-a ținut doar cu apă!

Astăzi, prima zi normală după postul de 40 de zile doar cu apă al lui Mihai Onilă.15 minute sport și un pahar cu suc din mixuri vegetale și semințe (grâu germinat, spanac, castravete, broccoli, pătrunjel, semințe de chimen negru, 3 bucățele de nuci, și un praf de sare celtică)”, a povestit soția artistului despre ce a servit acesta în prima zi de după post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net