Mihai Onilă, coșmar în Belgia! ”Nu vreau să fiu cipat ca o vită!”. Ce are de gând solistul

Mihai Onilă (50 ani) duce o viaţă liniştită în Belgia, acolo unde şi-a refăcut complet viaţa, după despărţirea de fosta soţie şi după pierderea fiicei lor, în vârstă de 10 ani, Ioana Emily Hope. Fostul solist de la trupa Axxa se va cununa în Belgia pentru a doua oară, însă este foarte speriat de noile legi ce se prefigurează a fi luate de autoritățile belgiene!

Mihai Onilă vrea să părăsească Belgia Sursa: Facebook
Mihai Onilă vrea să părăsească Belgia Sursa: Facebook

Mihai Onilă nu mai are parte de liniște nici în Belgia, unde s-a stabilit de mai mulți ani. Artistul este speriat de noile legi care se prefigurează a fi luate în curând de autoritățile. Legea cip-ării îl pune, pur și simplu,pe fugă pe Mihai Onilă, care ar vrea să se întoarcă în România, unde măsurile restrictve sunt mai relaxate. Artistul, transformat în terapeut, nu concepe să-i fie implantat un cip!

În Belgia se propune o lege a cip-ării! Eu nu sunt de acord să fiu cipat ca o vită! Un cip care să-ți dea voie să mânânci, să trăiești, să te duci la bancă, tot! Vreau să plec de aici, să vin în România! Nu am cetățenie belgiană si nici nu mă grăbesc deocamdată”, a declarat fostul solist de la trupa Axxa, la Prima TV.

Se însoară a doua oară!

Mihai Onilă a trecut printr-o dramă de nedescris, în urmă cu șase ani, atunci când și-a pierdut fiica, răpită de o boală nemiloasă. A divorțat de fosta soție și de aproape doi ani are o relație cu Laura, de profesie terapeut, ca și el. Cei doi sunt suflete pereche și se vor cununa civil în Belgia. Lui Mihai îi mai lipsește doar un certificat pentru care trebuie să se întoarcă în țară.

Ne gândim să ne căsătorim legal la Primărie aici, în Belgia, dar ne lipsesc niște acte. Săptămâna viitoare venim în țară pentru un certificat! Ne unim destinele la Primărie, legal!

Laura are un semn din naștere în talpă pe care îl am și eu, tot în talpă. Avem

obiceiuri comune, nu fumăm, nu bem. Suntem total compatibili! Laura mă face mai tânăr, nici nu mai am părul așa alb de când suntem împreună!”, a adăugat fostul solist.

Mihai nu și-a revenit încă după pierderea fetiței sale, Ioana Emily Hope. Subiectul copii rămâne încă unul sensibil pentru el.

Eu și Laura ne dorim copii, dar sunt vremuri cât se poate de tulburi. Adică să aduci pe lume un copil ca să fie cip-at ca o vită?! Nu e o viață pentru un copil!”, a mai spus artistul.

Fiica lui Mihai Onilă, Ioana Emily Hope, a murit în urmă cu 5 ani, din cauza unei boli incurabile. Fetița, în vârstă de 10 ani, a fost diagnosticată cu o tumoare inoperabilă la creier. Medicii i-au anunțat familia că mai are de trăit doar 6 luni.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net