Afacerea cu care Mihai Onilă și soția sa speră să dea lovitura. După ce și-a pierdut fetița, solistul de la trupa AXXA s-a întors definitiv în țară

#Exclusiv Click!

Mihai Onilă (52 de ani), unul dintre cei patru membri ai trupei Axxa, a decis să revină definitiv în țară, după ce a trăit în Belgia o lungă perioadă de timp.

 Vor practica terapii de vindecare cu lumină, cu îngeri, hipnoză, bioenergie și radiestezie

Imediat după reîntoarcerea la București, alături de soția lui, Laura, care este, de fapt, sufletul său pereche, Mihai Onilă a pus bazele unui Institut altfel, pe care cei doi l-au numit, mai exact: primul Institut de Cercetare a Sufletului O.M.U.L! Soția cântărețului ne-a povestit ce înseamnă cu exactitate acest lucru.

Reîntoarcerea noastră în țară a fost deja plănuită încă de acum un an și ceva. Când spun plănuită, înseamnă că nu noi am plănuit-o, ci era deja în planul divin stabilită mutarea. Noi doar am primit informațiile necesare despre pașii pe care să îi urmăm. Ghidarea și tot ce avem de făcut aici vin din astral. Știu, pentru cei mai mulți pare așa un SF, doar pentru acei fără cunoaștere.

Misiunea noastră în țară ne-am început-o prin acest Institut de terapii Complementare sau mai bine zis primul Institut de Cercetare a Sufletului O.M.U.L”, ne-a povestit Laura Onilă.

„În cadrul acestui Institut, facem cercetări asupra sănătății și stării de bine asupra sufletului omului, practicând pe baza cercetărilor terapii de vindecare cu lumină, cu îngeri, hipnoză, bioenergie și radiestezie”, a mai completat soția lui Mihai Onilă.

Sunt de 3 ani împreună și au o relație fericită

Deocamdată, cei doi soți sunt la stadiul de a face și prețurile pentru toate serviciile pe care le oferă la Institutul creat de ei, după toată experiența avută în Belgia.

„La masaje suntem pe punctul de a crea un site cu prețurile aferente, iar la terapii, prețul se determină în funcție de cercetarea făcută.

Un masaj durează între 60 și 90 de minute, iar terapia constă într-o ședință care ține între 30 și 45 de minute. La terapii se presupune musai o cercetare radiestezică și o psihanaliză a clientului”, a mai adăugat Laura Onilă.

Mihai și Laura Onilă au împlinit, pe 21 iulie, 3 ani de când sunt împreună. Anul trecut, pe 19 martie, artistul de la Axxa se căsătorea civil cu aleasa inimii lui. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și se completează de minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net