Ce decizie a luat Mihai Onilă la 7 ani de la moartea fetiței sale: „Vindec orice, dar de la suflet pornim întotdeauna”

#Exclusiv Click!

Mihai Onilă profită de reunirea trupei AXXA și se mută definitiv în România. Solistul lasă Belgia pentru țara natală, unde intenționează să-și deschidă, în curând, o clinică de terapii complementare.

Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă, adică formula AXXA de la înființare, se relansează, vineri 9 iunie, într-un club de fițe din Herăstrău.

Băieții în formula completă și cu haine noi de scenă, au fost prezenți, miercuri seară, la petrecerea VIVA. Reîntors din Belgia, Mihai Onilă, a anunțat că se mută definitiv în România. Solistul de la trupa AXXA vrea să-și deschidă o clinică de terapii complementare în Capitală.

Mihai Onilă: „Am certificat de vindecător”

Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. Solistul s-a mutat din 2014 în Belgia. Artistul de auto-intitulează  „al patrulea mag”, oamenii apelând deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă (53 de ani) a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Sunt amândoi terapeuți și își doresc foarte tare un copil.

Mihai Onilă s-a specializat în Reiki, după ce și-a pierdut fetița

În 2016, Mihai avea să trăiască drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope (în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer. După greaua pierdere, componentul trupei Axxa şi-a găsit alinare urmând calea spirituală.

Acum, solistul se întoarce definitv în țara natală, unde își va deschide, în curând, o clinică de terapii complementare.

Nu am venit aici doar ca să fiu prezent la relansarea trupei AXXA. Eu am luat deja decizia de a mă întoarce definitv în țară! Vreau să-mi deschid o clinică de terapii complementare, sunt un videcător, cel mai tare!

Vindec orice, dar de la suflet pornim întotdeauna! O să fie clinica mea, am 400 de diplome, patalamale la mână. Dar ce faci cu diplomele în ultimă instanță?! Faptele contează, în primul rând!”, ne-a spus Mihai Onilă, hotărât să se afirme ca vindecător de suflete și în țara natală.

Solistul trupei Axxa este specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale, care poate fi atrasă spre sine sau spre o altă persoană în scopuri benefice.

AXXA se relansează, vineri seară, într-un club din Herăstrău

Vineri 9 iunie, trupa Axxa se relansează într-un club de fițe din Herăstrău, cu celebra piesă „Marea te cheamă la ea!”, într-o nouă orchestrație, modernă și cu un nou videoclip, filmat la malul mării.

Am filmat la mare un super-videoclip. Piesa are o nouă reochestrație. Evident că, dacă ni se va cere în concerte, vom cânta și varianta veche a piesei”, ne-a spus Dinu Maxer.

Băieții de la trupa AXXA afișează un nou look de gangsteri, iar vestimentația lor este asigurată de designerul dragoș Săndulache.

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, i-a luat locul în trupă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net