Soția lui Mihai Onilă, poveste incredibilă! “Am fost în moarte clinică! Am ieșit din corp!”

#Exclusiv Click!

Laura Onilă, actuala soție a artistului Mihai Onilă  a avut parte de experiențe incredibile. A suferit un accident de mașină pe data de 18 iulie 2018 și de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Operată timp de 13 ore

A trecut prin moarte clinică, medicii au încercat să o salveze și au ținut-o timp de 13 ore într-o operație extrem de grea. Avea 9 fracturi la braț și umăr și numeroase oase lipsă. Ce povestește ea vezi doar în filme. Spune cum a ieșit din trup și și-a văzut propriul corp resuscitat pe masa de operație, imagine pe care o are bine întipărită în minte și de care, abia acum, a început să povestească, pentru a se elibera și a se vindeca.

Ieșirea din trup în timpul operației a fost o experiență care m-a făcut să conștientizez cine sunt. S-a întâmplat la cea de-a doua operație. Prima operație a fost în Ungaria, imediat după producerea accidentului, iar la cea de-a doua intervenție chirurgicală am fost repatriată cu elicopterul în Belgia, acolo unde aveam asigurarea medicală. Eram deja cu septicemie și într-o semi-comă. Am fost operată 13 ore. Atunci am avut acea experiență șocantă”, ne-a spus, în exclusivitate, soția lui Mihai Onilă.

Laura Onilă a văzut la televizor o știre care a dat-o peste cap și i-a amintit de cele mai groaznice momente din viața ei. Moment ce a făcut-o să-și povestească clipele groaznice prin care a trecut!

Ce a văzut la știri a dat-o peste cap

Ce este moartea? Există moartea trupului fizic și moartea spirituală. Moartea fizică este separarea sufletului de trup, iar moartea spirituală este separarea sufletului de Dumnezeu. Când sunt înțelese în acest fel, cele două concepte sunt strâns legate, și moartea fizică, precum și cea spirituală. Eu am trecut prin moartea clinică acum aproape 5 ani. Astăzi, văzând un caz la TV cu un tânăr care a murit pe masa de operație, în timpul în care fusese anesteziat, tot la o operație la cot după un accident, mi-au revenit amintirile. Imagini, stări, senzații când eu eram în același punct. O operație de 13 ore cu 9 fracturi la braț, umăr, nenumeroase oase lipsă și fracturi deschise în urma accidentului de mașină. Am făcut stop cardio-respirator pe masa de operație chiar spre finalul operației. Bine... era o septicemie, mai multe probleme acumulate după accident și iată cum ies din trup în timpul operației auzind medicii, văzând ce fac, cum erau panicați”, începe să își amintească Laura Onilă și să povestească pe pagina ei de Facebook.

Soția lui Mihai Onilă și-a văzut trupul fără vlagă și se privea de deasupra mesei de operație.

„Eram în afara mea. Îmi vedeam o parte din trup deși nu înțelegeam nimic. Nu îmi puneam întrebări, ci mai degrabă eram uimită de ceea ce vedeam. Mă percepeam pe mine, dar eu eram jos pe masă și eu eram sus deasupra cadrelor medicale. Am văzut resuscitarea, am auzit ceea ce spuneau, dar nu reacționau nici trupul, nici eu. Eu doar mă uitam, până m-a atras o spirală de lumină”, a mai povestit, Laura Onilă. 

„Cazul cu tânărul văzut la știri mi-a scurtcircuitat imaginile uitate de panică și frică de după revenirea mea în trup. Astăzi mi-au revenit în minte  trăirile și imaginile din acea experiență. Totul se întâmplă atât de repede și fără durere. De ce fără durere? Nu ai trup, sufletul nu simțea durerea. Conștiința se activase, știam cine sunt în trup, știam cine sunt în spirit, știam ce nu terminasem și ce îmi doream să schimb. În timpul readucerii mele la viață eu eram atentă și la ceea ce se întâmpla în sala de operații, dar și la ceea ce se întâmplă. Eram trecută prin spirală în sus, dusă în locuri întunecate, greu irespirabile, apoi scoasă la lumină, voci ale mele din diferite situații, expresii ale unor persoane pe care nu le cunoșteam fizic. Ajunsesem să văd imagini cu mine, ba femeie, ba bărbat, știam că sunt eu dar nu era același trup, dar același suflet. Înțelegeam totul, nu părea nimic greșit, din ceea ce simțeam sau vedeam”, a mai mărturisit soția lui Mihai Onilă care a decis că este momentul să vorbească despre acest lucru din viața ei pentru a se elibera cumva de atâtea emoții și trăiri nepământești.

De multe ori am vrut să uit de experiența asta. De multe ori după experiența asta nu reușeam să dorm de teamă să nu ies din trup. Astăzi eu care nu mă uit la știri, rămân încremenită în fața televizorului și aud de acel tânăr care nu a mai putut fi readus la viață. Eu am revenit, iar experiența de azi mă face să vindec și să încep să îmi aduc aminte de ceea ce am trăit în trup și în afara lui”, a mai adăugat în încheiere, Laura Onilă.

Pe 19 martie 2022, Mihai Onilă (52 ani) se căsătorea cu Laura, aleasa inimii sale. Cei doi soți au făcut acum un an cununia civilă care a avut loc în Belgia, acolo unde locuiesc și în prezent. Ei s-au cunoscut pe internet, având pasiuni comune. Mihai Onilă venea după o dramă greu de suportat - pierderea fetiței sale Emily Hope, la vârsta de doar 9 ani, răpită prematur de o boală incurabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net