Alin Panc, cel mai sincer interviu! Cum și unde a cunoscut-o pe Brândușa, femeia care i-a devenit soție: „Mi-a citit gândurile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

 Alin Panc, cunoscut de public drept Mircea, din telenovela românească „Inimă de țigan” și-a deschis sufletul și a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre cum a cunoscut-o pe Brândușa, partenera lui de viață. În ciuda faptului că soția lui este o apariție discretă, îndrăgitul actor a acceptat să împărtășească împreună cu noi începutul poveștii lor de dragoste.

Alin Panc și Brândușa formează unul dintre cele mai solide și demne de apreciat cupluri din showbiz-ul românesc. El – un actor cu o carieră de succes, ea – o femeie care îl iubește necondiționat și care l-a făcut cel mai fericit bărbat de pe Pământ, dând naștere în anul 2016 gemenelor care le înseninează viața. 

Alin Panc: „Pe soția mea am cunoscut-o la o prezentare de modă” 

Carismaticul Mircea din „Inimă de țigan” nu este doar un artist care pune suflet și dăruire în filmele și serialele în care joacă, ci și un om care își prețuiește familia și o ține cât mai departe de expunerea mediatică. 

În spatele actorului de pe micile ecrane se află trei fete care-i fac viața mai frumoasă. Brândușa, soția și mama copilelor lui, i-a fost alături la fiecare pas, încă din momentul în care s-au cunoscut. 

Ea a fost singura femeie care „i-a citit gândurile” încă din prima clipă în care s-au cunoscut: o prezentare de modă - locul și momentul în care Alin Panc și-a întâlnit jumătatea. Brândușa era manechin și „singura care citea”, calitate care nu a putut trece neremarcată în ochii soțului ei. 

Mereu ai fost pe cât se poate de rezervat cu viața ta privată, însă mulți se întreabă, cum a început povestea de dragoste dintre tine și Brândușa, soția ta?

Și așa o să rămân, viața mea este a mea și a familiei mele, ce fac și ce joc este pentru spectatori. Pe soția mea am cunoscut-o la o prezentare de modă, era manechin și era singura care citea, așa mi-a citit gândurile.

În anul 2016, tu și soția ta ați devenit părinții unor fetițe gemene. Cum ești tu în postura de tată de fete?

Tată de fete este minunat să fii, începi să le înțelegi pe femei.

Ce pasiuni au copilele tale? Îți calcă pe urme?

Deocamdată au multe pasiuni. Nu au definit clar una, uneia dintre ele îi place să deseneze și are mare talent, celeilalte îi place sportul mult și e foarte bună.

Printre atâtea proiecte care se lasă așteptate, îți rămâne timp de petrecut în familie?

Da, în această etapa a vieții familia este pe primul plan, iar proiectele sunt făcute ca să susțină familia.

 „N-aș pleca din România niciodată” 

În timp ce multe vedete din România aleg să părăsească țara pentru „ceva mai bun”, actorul Alin Panc nu face parte din această categorie. Un adevărat patriot, își iubește țara și niciodată nu a luat în considerare alegerea de a-și lua familia și a părăsi meleagurile natale. În schimb, călătoresc ori de câte ori au ocazia și vizitează locuri de-a dreptul superbe.

Aveți vreo vacanță planificată în vara asta? Dacă da, unde anume?

Avem mai multe. Am fost în Grecia și plecăm la niște prieteni într-un sat de munte restaurat. Rovillage se numește, este fenomenal!

Ești un bărbat împlinit, cu o carieră de success și o familie minunată. V-ați gândit vreodată să părăsiți România?

N-aș pleca din România niciodată, și nu ne-am gândit să facem asta., ne-a mărturisit Alin Panc, în exclusivitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net