Ingredientul banal pe care să-l pui în apa cu care speli podelele. Le face curate lună!

Ultima actualizare:

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim o casă cât mai curată. Pe lângă faptul că starea noastră de sănătate va fi protejată dacă ne păstrăm casa curată, acest lucru ne mai oferă și o stare de spirit bună, lucru pe care nu ar trebui să îl subestimăm. Iar un ingredient anume, atunci când îl folosim la curățenie, este util în mai multe moduri decât am crede!

Sarea este un ingredient mult mai util decât am crede
Sarea este un ingredient mult mai util decât am crede

Curățenia înseamnă mult mai mult decât simpla înlăturare a prafului, ori spălatul podelelor. Pe lângă beneficiile evidente, cum ar fi faptul că vom avea o casă superbă, primitoare, cât și igienică, cuățenia ne oferă și o stare psihică pozitivă ce nu ar trebui subestimată. Cu siguranță că am observat de-a lungul timpului că moralul nostru depinde mult de mediul în care suntem, iar o casă murdară și dezorganizată ne poate afecta în moduri la care nici nu ne așteptam.

Ei bine, pentru a ne păstra atât starea de spirit cât și casa curată, există un ingredient anume pe care îl putem folosi la curățenie: sarea! Aceasta are un simbolism puternic în spate, multe tradiții spunând că sarea poate absorbi energiile negative și că ne poate proteja de tot felul de probleme.

Cum putem folosi sarea pentru curățenie

Iar dacă vă numărați printre românii care cred în aceste proprietăți, există un mod ingenios prin care puteți folosi sarea la curățenie!

Mai precis, potrivit celor de la santeplusmag.com, tot ce trebuie să facem este să adăugăm măcar o lingură de sare în apa pe care o vom folosi la spălatul podelelor! Înainte de a începe să săpălăm pe jos, suntem sfătuiți să deschidem ferestrele casei, pentru a simboliza faptul că dorim să invităm energiile pozitive în casa noastră. De asemenea, ar fi indicat să cumpărăm sare special pentru acest scop și să nu folosim din cea pe care o punem și la mâncare.

Se spune că ar trebui să folosim sarea măcar odată pe lună, iar pe lângă faptul că vom curăța literalmente casa, în mod simbolic, vom curăța și energia negativă acumulată în timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net