Trucul care ne poate reduce factura la curent! Ce parte a frigiderului trebuie să fie mereu curată

Ultima actualizare:

Cu siguranță că fiecare dintre noi suntem conștienți că este foarte important să curățăm frigiderul cât mai des posibil. De la murdăria care poate apărea pe rafturi, până la gheața din congelator, totul poate începe să afecteze alimentele din frigider, în cele din urmă. Însă foarte puțină lume știe că o parte a frigiderului trebuie curățată pentru a reduce consumul de curent electric!

Spatele frigiderului trebuie să fie curat / foto: Pixabay
Spatele frigiderului trebuie să fie curat / foto: Pixabay

Igiena nu este singurul motiv pentru care frigiderul nostru trebuie curățat la perioade regulate! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, un frigider curat poate însemna și o factură mai mică, la energie! Deși poate părea surprinzător, se pare că există o parte anume a frigiderului care va consuma mai puțin curent atunci când este curată!

Mai precis, este vorba despre spatele frigiderului, o parte a acestuia care, din păcate, de multe ori este ignorată în totalitate! Nu multă lume știe că dacă spatele frigiderului nu este curățat, serpentinele de răcire de aici nu doar că vor consuma mai mult curent, dar pot provoca daune frigiderului vostru, care se va strica mult mai repede!

Cum să ne menținem frigiderul în funcțiune mai mult timp

Serpentinele de răcire din spatele frigiderului se vor murdări foarte ușor, pe măsură ce se acumulează praful peste ele. Pe măsură ce trece timpul, ele vor fi nevoite să consume mai mult curent pentru a menține temperatura scăzută a frigiderului. Și nu doar că veți primi facturi mai mari la energie, dar frigiderul se va strica mult mai repede!

Din acest motiv, experții ne recoandă să curățăm spatele frigiderului des. Desigur, înainte de acest lucru, frigiderul trebuie scos din priză și îndepărtat puțin de perete. Putem folosi aspiratorul pentru a scăpa de praful acumulat în spatele frigiderului nostru, iar dacă ne trebuie ceva mai eficient, putem apela chiar și la o perie moale. Întreg procesul nu ar trebui să ne ia mai mult de 15 minute, iar la final vom avea un frigider curat și eficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net