Trucul de curățenie util pentru toate femeile. Cum să îți faci bucătăria să strălucească: „Atunci când curățați ...”

Fiecare bucătărie profesională ascunde secretele unor angajați dedicați și pricepuți. În ceea ce privește curățenia, unul dintre ele a ieșit la iveală datorită unui fost angajat al unui local specializat în smoothie-uri. Iată ce truc de curățenie a aflat la locul de muncă.

Truc prețios de curățenie, dezvăluit de angajatul unui restaurant / foto: Arhiva Click!
Truc prețios de curățenie, dezvăluit de angajatul unui restaurant / foto: Arhiva Click!

Un tânăr a lucrat patru ani, în perioada facultății, la celebrul lanț Jamba Juice. În cei patru ani, a învățat multe despre siguranța alimentară și despre serviciul pentru clienți. Așa că a decis să împărtășească câteva sfaturi simple, dar de impact, care pot face diferența în orice bucătărie. Acest truc va face ca bucătăria ta să arate bec!

„Atunci când curățați, pulverizați cârpa, nu suprafața”, a spus fostul angajat, relatează Adevărul.ro.

Trucul, învățat la un curs de pregătire pentru siguranța alimentelor, s-a dovedit a fi o strategie ingenioasă. În loc să pulverizezi soluția de curățare direct pe suprafață, experții în curățenie recomandă pulverizarea acesteia pe o cârpă sau pe un burete înainte de a o aplica pe obiectul dorit.

De ce este trucul atât de eficient

De ce este această metodă atât de eficientă? În esență, atunci când este pulverizată direct pe o suprafață, substanțele chimice din soluția de curățare se împrăștie necontrolat și ajung peste tot. În schimb, prin pulverizarea prealabilă a cârpei, soluția de curățare se limitează la zona imediată, care contează cel mai mult.

Această metodă simplă, învățată în mediul dur al industriei alimentare, este foarte utilă în orice casă, mai ales în spațiile mici de gătit.

De asemenea, fostul angajat Jamba Juice subliniază importanța preciziei, mai ales atunci când gătiți în spații înguste. Această metodă ajută la evitarea contaminării alimentelor și a altor suprafețe cu potențiale substanțe chimice.

Astfel, acest simplu sfat înseamnă că, de la industria alimentară până la bucătăria de acasă, aceast truc ingenios de curățare poate fi o armă eficientă împotriva contaminării nedorite.

Trucul care te ajută să ai vase curate

Dacă tot vorbim de bucătărie, ne-am gândit să mai dezvăluim un truc. Vrei să scapi de petele de apă dură de pe vasele și tacâmurile tale? Ei bine, dacă pui oțet de mere alb într-un vas, îl poziționezi pe raftul superior al mașinii de spălat vase și pornești ciclul normal de spălare, vei avea vase curate și strălucitoare.

Mai mult decât atât, acest truc poate ajuta la curățarea mașinii de spălat vase și la eliminarea mirosurilor neplăcute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net