Ioana Ginghină, tinerețe fără bătrânețe! La ce truc apelează, pentru a avea mereu un ten perfect

Ioana Ginghină (46 de ani) s-a bucurat de o super vacanță de iarnă în Thailanda, acolo unde a petrecut și luna de miere.

După două săptămâni de răsfăț de toate felurile, actrița s-a întors în țară duminică și și-a reluat deja rutina zilnică cu care era obișnuită. Acum doar își face mai multe măști și are grijă de pielea ei pentru că după ce a ajuns acasă este puțin mai deshidratată având în vedere că a călătorit timp de 24 de ore și de la cald la temperaturi mai scăzute, tenul ei i-a dat bătăi de cap.

Ioana Ginghină a reluat seria postărilor pe Instagram și a povestit într-un Instastory cât de mult și de bine se hidratează de când a ajuns acasă. S-a arătat internauților cu masca de argilă pe față și cu plasturii anticearcăne și a povestit cum va intra la dietă pentru că s-a îngrășat 2 kilograme în vacanță.

Am venit după un drum extrem de lung, undeva la 24 de ore a fost cu totul, de când am plecat de la hotel și până am ajuns acasă. Urmează să îmi fac niște măști, să îmi fac un gomaj, să mă "curăț" de Thailanda și să revin la programul de rutină. Într-un fel mi-era dor de casă, de animăluțele mele, de programul meu de zi cu zi așa că nu sunt pe mare deprimare că m-am întors acasă, la treburile mele. Anul ăsta mi-am propus să am o mai mare conexiune cu voi, comunitatea mea de aici și să comunicăm mult mai des”, a anunțat Ioana Ginghină.

Și-a cumpărat multe produse de beauty și bijuterii din Thailanda

În Thailanda, Ioana Ginghină a făcut și shopping. Vedeta și-a cumpărat multe produse de îngrijire corporală, măști de față, tot felul de seruri dar și bijuterii din aur.

"Dacă vă întrebați de ce vorbesc mai ciudat este că nu pot, tocmai mi-am pus o mască de argilă și în timpul ăsta am zis să vă arăt până nu despachetez, ce mi-am mai luat din Thailanda, o grămadă de cosmetice, fiole cu vitamina E. Au foarte multe creme pentru albire, asiaticele sunt înnebunite să aibă pielea mai albă, un ser cu vitamina C și acid hialuronic, pastă de dinți, aveau multe creme pentru coșuri, tot soiul de testere, ce e interesant la ei este că au creme cu gramaj foarte mic și multe testere la vânzare”, povestește Ginghină.  

Următoarele cumpărături pe care le-am făcut au fost la magazinul de bijuterii de unde mi-am cumpărat o grămadă, bijuterii unicat, foarte drăguțe, mi-a plăcut combinația asta de aur, aur roz, și încă mai regret că nu mi-am luat și niște perle. M-am bucurat foarte mult să găsesc aceste bijuterii și a meritat să dau pe ele cât am dat pentru că zic eu că o să fie ceva unicat și frumos de purtat la ținute”, a mai adăugat vedeta și actrița care s-a întors acasă și a început să aibă probleme cu tenul și pielea din cauza frigului așa că a început să își facă tot felul de tratamente.

Mi-am pus și niște măscuțe pentru ochi, mi s-a uscat instant tenul și pielea de când am ajuns acasă, aveam o piele extrem de catifelată și bronzată când am plecat din Thailanda, dar să vedeți ce înseamnă frigul, bine, și drumul, m-am deshidratat, am și o piele extrem de uscată, pe mâini și ten. Mi-am făcut acum un gomaj pe piele, față, mâini, ten, acum urmează să mă ung cu toate alifiile”, ne-a mărturisit Ioana Ginghină.

De marți începe dieta

Pentru că nu s-a putut abține de la bunătățile pe care le-a avut în meniu, cunoscuta actriță s-a îngrășat 2 kilograme în vacanță și intenționează să le dea jos atât cu dietă cât și cu tot felul de tratamente și aparate menite să topească kilogramele nedorite.

Probabil de marți încep dieta, mi-am dat seama că m-am îngrășat. Am făcut niște programări la saloane, mi-am făcut niște discuții cu Carmen Fit să îmi mai trimită un program de slăbit pentru că vreau să dau aceste 2 kilograme jos. Trebuie să mai îmi fac niște comenzi de batoane și pudră proteică. Simt că am reținut apă, la inele, îmi întră mai greu pe deget și îmi ies mai greu. Vreau să fac tratamente de drenaj și tonifiere și dacă nu sunt acum într-o perioadă așa aglomerată trebuie să mă apuc de treabă. Tata m-a educat să fac sport și să mănânc sănătos”, a ținut să mai puncteze Ioana Ginghină care s-a întors pusă pe treabă din Thailanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net