Surpriza pe care Ioana Ginghină i-a făcut-o soțului, la nuntă. Invitații au rămas șocați și au filmat-o imediat

Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Îndrăgita actriță care se află la cea de-a treia căsătorie a trecut peste divorțul de Alexandru Papadopol și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ea și actualul soț s-au căsătorit civil în acest weekend, într-un cadru intim, alături de persoane apropiate. Vedeta și-a surprins soțul cu o surpriză de zile mari, care i-a impresionat până și pe invitați. 

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice / foto: Social media
Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice / foto: Social media

Nunta a fost un eveniment important în viața Ioanei Ginghină, care a decis să-i facă o surpriză noului ei soț, căruia i-a dedicat o melodie prin care să-i demonstreze dragostea. 

Ioana Ginghină, surpriză pentru Cristi Pitulice 

În social media a devenit virală o filmare care o ilustrează pe actriță îmbrăcată într-o rochie albă, cântând la microfon, live, o melodie romantică, de dragoste, pentru soțul ei. Este vorba despre piesa regretatei Laura Stoica - Mai frumoasă. Atât mirele cât și restul invitaților au căzut pradă emoțiilor, fericirea fiind citită pe chipul lor. 

Nuntă cu peripeții pentru Ioana Ginghină

Nunta trebuie să fie cel mai frumos eveniment din viața mirilor, însă pentru Ioana Ginghină și Cristi Pitulice lucrurile nu au decurs așa cum și-au imaginat. Aceștia s-au trezit cu poliția la poartă, după ce vecinii lor au decis să le umbrească fericirea, fiind deranjați de petrecerea în aer liber. 

 „Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4, la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Soțul vedetei, la spital după nuntă

Problemele nu s-au sfârșit pentru cei doi, căci Cristi s-a tăiat la mână într-o sticlă de șampanie, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

„Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la Urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget", a mai povestit Ioana Ginghină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net