Ioana Ginghină s-a căsătorit! Mireasa, apariție atipică în ziua marelui eveniment

Una dintre cele mai fericite și memorabile momente din viața unei persoane este ziua în care face pasul cel mare și spune „da”, unindu-și destinul de cel al persoanei iubite. Ei bine, faimoasa și îndrăgita actriță Ioana Ginghină tocmai a avut parte de acest moment plin de bucurie, iar vedeta debordează de entuziasm! Iar pentru a face acest moment și mai memorabil, ținuta miresei a fost una atipică, care a impresionat toți invitații!

Probabil că vom observa imediat cât de dificil ne va fi să numim o altă ocazie mai euforică din viața unei persoane, decât cununia! Fără doar și poate, una dintre cele mai fericite și memorabile momente din viața noastră este ziua în care facem pasul cel mare și spunem „da”, unindu-ne destinul de cel al persoanei iubite. Ei bine, chiar astăzi, faimoasa și îndrăgita actriță Ioana Ginghină tocmai a avut parte de acest moment plin de bucurie, iar vedeta debordează de entuziasm! Desigur, după cum ne putem imagina, pentru a face acest moment și mai memorabil, ținuta miresei a fost una atipică, care a impresionat toți invitații!

Ioana Ginghină (46 de ani) a ales să își împartă restul vieții alături de Cristi Pitulice, având alături rudele, cât și cei mai apropiați prieteni ai celor doi miri. Desigur, fiind o persoană atât de iubită și cunoscută de către publicul din țara noastră, actrița a ales să împărtășească acest moment fericit alături de fanii ei din mediul online! Vedeta a postat mai multe imagini de la nuntă pe contul ei de Instagram, iar urmăritorii ei au putut admira ținuta ei impresionantă!

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit

Pe lângă tradiționala rochie albă, Ioana Ginghină a purtat pe cap o coroniță superbă, care a impresionat atât fanii din mediul online, cât și invitații de la nuntă! Coronița de flori a fost o alegere inedită, care a s-a potrivit perfect cu vremea caldă și cerul senin de astăzi! Ceremonia a fost una intimă, iar cei doi miri au dorit ca aceasta să pună în prim-plan iubirea pe care și-o împărtășesc!

Ei bine, poate că după ce o vedetă atât de importantă precum Ioana Ginghină a optat pentru o coroniță cu flori pentru ținuta de la nuntă, acest articol vestimentar va deveni mai popular la nunțile din țara noastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net