Ioana Ginghină a găsit curajul să o ia de la capăt, după un divorț dureros: „Mi-a distrus lumea..”

În pragul nunții, pe care o pregătește în această toamnă cu iubitul său, Cristi Pitulice, Ioana Ginghină, (45 ani) și-a spus povestea de după divorț. Cunoscuta actriță și-a pus gândurile cap la cap și a scris pe blogul ei, www.ioanaginghina.ro, despre povestea curajului de a o lua de la capăt, după divorțul de tatăl copilului ei, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, după 12 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță adolescentă, de 15 ani, pe Ruxandra, cu care fiecare încearcă să petreacă acum timp de calitate. 

„Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam”

Iar acum, Ioana Ginghină este într-una din cele mai bune perioade ale sale, parcă  a înflorit, totul îi merge ca pe roate și se pregătește de nuntă, în luna septembrie. Nu a uitat însă că, atunci când a divorțat, a trecut printr-o perioadă grea și a găsit, totuși, curajul de a înfrunta viața și a merge mai departe.

Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam. Credeam că am tot, familia perfectă, dar iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și prin prisma despărțirii și casa în care construisem atâtea amintiri. Însă, în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.

Am descoperit că nu ești niciodată prea matură, ca să nu zic „bătrână” pentru a începe de la zero și că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați. Am învățat că există oameni buni și răi, că nu toți sunt la fel și că fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, ne învață ceva. Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste”,  a povestit, Ioana Ginghină, pe blogul său.

„Astăzi, la cinci ani de la divorț, mă uit în urmă și văd o femeie puternică”

Un nou început și noi orizonturi! Ioana Ginghină este de părere că încrederea, curajul și credința, au făcut-o să meargă mai departe. Vedeta consideră că experiența ei, pe care s-a decis să o împărtășească tuturor, nu face decât să ajute și să inspire femeile care, poate, au nevoie de sfaturi și trec acum prin ce a trecut și ea, la un moment dat. 

Ruxandra a crescut și a devenit o adolescentă minunată de 15 ani. Împreună, ne bucurăm de fiecare moment al acestei vieți pe care mi-am reconstruit-o cu încrederea că totul va fi bine. Din această experiență am învățat că trebuie să știu când să mă pun pe primul loc, mai exact, să fiu mai atentă la nevoile mele.

Am învățat să îmi valorizez nevoile și sentimentele, și să îmi protejez spațiul personal. Astăzi, la cinci ani de la divorț, mă uit în urmă și văd o femeie puternică, care a avut curajul să își urmeze inima și să își construiască o viață după propriile dorințe. Am avut încredere în mine și în puterea mea de a mă reface și de a merge mai departe. Acesta este primul meu articol pe această temă, dar cu siguranță vor urma și altele. Am multe de împărtășit din experiența mea și sper că povestea mea vă va inspira și vă va oferi speranță. Vreau să transmit tuturor femeilor care trec prin asta acum un mesaj: aveți curaj.

Aveți încredere în voi și în puterea voastră de a vă reface viața. Dacă eu am reușit, și voi puteți”, a mai povestit Ioana Ginghină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net