Cum arată casa de la țară în care locuiește, acum, Florin Călinescu: „Am o gospodărie cu multe animale”

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune de la noi din țară, Florin Călinescu, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să locuiască la țară, departe de agitația și stresul orașului. Artistul locuiește în Argeș, la circa 130 de kilometri de București. Cum arată locuința lui Florin Călinescu?

Cum arată casa de la țară în care locuiește, acum, Florin Călinescu / foto: Arhiva Click!
Cum arată casa de la țară în care locuiește, acum, Florin Călinescu / foto: Arhiva Click!

Florin Călinescu a surprins o țară întreagă atunci când a ales să își dea demisia de la Pro TV, renunțând la scaunul de jurat de la „Românii au Talent” și s-a retras din lumina reflectoarelor. „Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au Talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, ne declara actorul, anul trecut.

Astfel, Florin Călinescu s-a mutat la țară, acolo unde a mers pentru a scăpa de agitația și stresul orașului. Artistul a a cumpărat în anul 2006 două terenuri în satul  natal al tatălui său, Babana, județul Argeș, la circa 130 de kilometri de București: unul de 3.689 metri pătrați, celălalt de 8.899 metri pătrați.

Cu un total de 12.500 de mp de teren, actorul a decis pe unul din ele să își ridice o casă de vacanță, cu etaj, poziționată la marginea unei păduri din localitate. Își trăiește viața din plin la țară, însă ajunge destul de des în București când are anumite treburi de rezolvat, iar atunci când nu se află la casa de vacanță, fratele său, Costel Călinescu, are grijă de proprietate.

Cum arată locuința lui de la Babana?

Așa arată casa lui Florin Călinescu din satul Babana, județul Argeș / foto: wowbiz.ro
Așa arată casa lui Florin Călinescu din satul Babana, județul Argeș / foto: wowbiz.ro

Florin Călinescu este un fan al vieții la țară și nu stă degeaba, ci deține o gospodărie plină de animale. „Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi

Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Spartacus, în masă, din televiziune, ca spectator”, spunea Florin Călinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net