Cum trăiește Florin Călinescu, de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Imagini inedite cu viața simplă de la țară

La 67 de ani, Florin Călinescu s-a hotărât să își ia la revedere de la agitația și poluarea orașului, așa că s-a mutat la țară! Vedeta locuiește acum în comuna Babana, din județul Argeș, unde a reușit să își pună pe picioare o mică fermă, în casa părintească. Acum, fanii săi pot vedea pe Facebook diferite imagini cu viața de zi cu zi a acestuia.

Florin Călinescu locuiește acum la țară / foto: Facebook
Florin Călinescu locuiește acum la țară / foto: Facebook

Florin Călinescu are numai 67 de ani, însă s-a hotărât că s-a săturat de viața agitată a Capitalei. Așa că, vedeta de televiziune deja și-a luat la revedere de la agitația și poluarea orașului și s-a mutat la țară! Acum, Florin Călinescu locuiește în comuna Babana, din județul Argeș, unde a reușit să își pună pe picioare o mică fermă, în casa părintească. Iar pentru cei care vor să rămână la curent cu viața acestuia, trebuie să știți că fanii săi pot vedea pe Facebook diferite imagini cu viața de zi cu zi a vedetei.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Florin Călinescu.

Cultivă roșii, vinete, cartofi și e tare mândru de recolta din grădina sa, mai ales că totul e...bio! Așa cum vă spuneam, Florin Călinescu postează foarte des imagini inedite cu viața simplă de la țară: fie culegând legume și fructe din grădină, fie curățând cartofi, fie purtând haine modeste.

Florin Călinescu, despre plecarea de la PRO TV

Vedeta locuiește în județul Argeș / foto: Facebook
Vedeta locuiește în județul Argeș / foto: Facebook

Dacă vă numărați printre românii care își doresc să îl mai vadă pe Florin Călinescu pe micul ecran, se pare că nu prea sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. „Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film”, a declarat acesta într-un interviu acordat Click!

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a mai spus vedeta de televiziune, despre plecarea din PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net