Câți lei costă o porţie de sarmale la taverna lui Florin Călinescu. Se servesc cu mămăligă și ardei iute

Taverna La Călinescu, situată în zona Tineretului, al cărei patron este actorul Florin Călinescu (67 de ani) , are mâncare pentru toate buzunarele și poți experimenta adevăratul gust al preparatelor tradiționale pregătite cu pasiune.

Cât costă o porţie de sarmale la taverna lui Florin Călinescu / Foto: Arhiva Click!
Cât costă o porţie de sarmale la taverna lui Florin Călinescu / Foto: Arhiva Click!

Florin Călinescu, în vârstă de 67 de ani, se numără printre vedetele din România care s-a extins în mai multe domenii. Actorul deține și un restaurant care îi aducea venituri frumușele, Taverna „La Călinescu”. El spune că oferă mâncare „bună, multă și ieftină”, astfel, ademenește clienții cu porții generoase și prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Meniul este unul vast, fiind axat, în principal, pe preparate tradiționale, dar nici cele internaționale nu lipsesc. Cât costă o porție de sarmale la restaurantul vedetei?

Cât costă o porţie de sarmale la taverna lui Florin Călinescu

Taverna „La Călinescu” se află în Capitală, în zona Tineretului, iar prețurile sunt extrem de decente. De exemplu, o ciorbă de perișoare sau de văcuță costă 19 lei , iar una de legume sau de fasole 16 lei. Cât despre sarmale, o porție de 500 de grame, cu mămăligă și ardei costă 44 de lei. Bineînțeles, nu sunt singurele preparate la prețuri accesibile, varza călită cu ciolan este doar 42 de lei, pomana porcului 41 de lei, șnițel pane 32 de lei, iar pastele (prețul variază în funcție de fel) între 32 și 38 lei.

De asemenea, actorul deține o gospodărie cu multe animale: „Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator”, a declarat Florin Călinescu, potrivit RomâniaTV.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net