Un restaurant faimos din București a fost închis de ANPC. Ce nereguli grave găsite de inspectori

Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Capitală a fost închis de către inspectorii de la ANPC, după o serie de descoperiri șocante! Este vorba despre Taverna Racilor, din Parcul Herăstrău, unde autoritățile au făcut mai multe controale începând din această vară, iar de fiecare dată au fost necesare amenzi de zei de mii de lei!

Horia Constantinescu, președintele ANPC / foto: Inquam
Horia Constantinescu, președintele ANPC / foto: Inquam

Vești proaste pentru bucureștenii care poate că deja plănuiau să meargă la un anumit restaurant, la finalul acestei săptămâni. Unul dintre cele mai apreciate localuri din Capitală a fost închis de către inspectorii de la ANPC, după o serie de descoperiri șocante, făcute încă din această vară! Este vorba despre Taverna Racilor, din Parcul Herăstrău, unde autoritățile au făcut mai multe controale începând cu luna iunie, iar de fiecare dată au fost necesare amenzi de zei de mii de lei!

Potrivit celor de la hotnews.ro, Taverna Racilor a fost nevoită să tragă obloanele, după ce inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au găsit acolo somon mucegăit, scoici putrede, cât și diverse instrumente de bucătărie ruginite. De-a lungul perioadei 1 iunie, până pe data de 15 septembrie, autoritățile au făcut 6 controale la acest restaurant, iar, la cel mai recent dintre ele, s-a decis ca localul să fie închis temporar, datorită abaterilor repetate.

Amenzi de zeci de mii de lei pentru unul dintre cele mai faimoase restaurante din București

După ultimul control de la Taverna Racilor, din data de 15 septembrie, închiderea temporară nu a fost singura măsură pe care au luat-o autoritățile. Localul a primit și amenzi în valoare de 25.000 de lei, iar undeva în jur de 560 de kilograme de produse alimentare necomorme au fost oprite din a mai fi comercializate. Valoarea estimată a acestora ar ajunge la 16.500 de lei.

Restaurantul a fost închis până când se rezolvă problemele, iar printre descoperirile făcute de inspectorii s-au mai numărat și prezența muștelor în local, grătare cu rugină, frigidere neigienizate, cât și lipsa autorizației emise de primărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net