Un bărbat a angajat o sosie să meargă în locul lui la examenul auto, după ce a picat de 12 ori

Un emigrant ghanez din Belgia a picat examenul pentru permisul auto de 12 ori, așa că, a venit cu o idee inedită pentru a încerca și a 13-a oară. Bărbatul, pe nume Serge, a angajat o sosie care să meargă în locul lui pentru a susține testul teoteric, însă întâmplarea nu a avut finalul așteptat.

Și-a trimis sosia la examenul pentru permis auto după ce a picat de 12 ori / Foto: Colaj Pexels
Și-a trimis sosia la examenul pentru permis auto după ce a picat de 12 ori / Foto: Colaj Pexels

Serge, un emigrant ghanez care locuiește în Grammont, Belgia, avea permis de conducere obținut în țara natală, dar care nu era valabil în Belgia. Timp de un an, a încercat să promoveze examenul auto pentru a avea în sfârșit permis de conducere belgian, dar a picat de 12 ori. În ciuda acestui fapt, bărbatul nu s-a lăsat bătut și a venit cu o idee inedită. Mai exact, a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare.

Și-a trimis sosia să susțină testul teoteric în locul lui

După ce l-a cunoscut pe Julien, un alt emigrant de origine congoleză, care arata asemănător și deja obținuse permisul de conducere belgian, cei doi s-au înțeles ca acesta să susțină testul teoteric în locul lui Serge la Mons, în regiunea belgiană Valonia, unde auziseră că examinatorii ar fi mai îngăduitori decât cei din Flandra.

Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, examinatorul și-a dat rapid seama că ceva nu este în regulă, mai ales că Julien a părut suspicios când a prezentat actul de identitate, așa că examinatorii au analizat fotografia din document și chipul sosiei și au observat diferențe semnificative între cele două fizionomii. Astfel, în cele din urmă, ambii bărbați au ajuns în arest și ulterior au fost prezentați în instanță.

„Fără vigilența examinatorului, persoana și-ar fi primit permisul de conducere, deși nu este capabilă să conducă pe drumurile noastre”, a spus procurorul, potrivit OddityCentral.  

Cei doi au fost, astfel, deconspirați și a fost depusă o plângere la poliție pentru fals, uz de fals și tentativă de fraudă. Serge riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, iar pentru Julien, procurorii au cerut două sute de ore de muncă în folosul comunității.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net