Ingredientul banal din bucătărie care îți îndreaptă părul rapid. Așa nu-l mai arzi cu placa și rezultatul e garantat

Ultima actualizare:

Podoaba noastră capilară necesită zilnic îngrijire eficientă și completă, cu scopul de a avea un păr puternic, strălucitor și de a evita alopecia. Din acest motiv, profesioniștii recomandă evitarea diferitelor dispozitive, precum plăcile clasice de îndreptat părul, pentru a stimula îngrijirea părului. Dar ce se întâmplă dacă vrem să ne îndreptăm părul? Din fericire, bicarbonatul de sodiu este o soluție excelentă.

Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să-ți îndreți părul. Foto: Click.
Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să-ți îndreți părul. Foto: Click.

Cum ne poate ajuta bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu este doar un agent de curățare care ajută la îndepărtarea celor mai dificile pete de pe rosturile de podea, gresie, cuptor cu microunde și o gamă largă de suprafețe. De asemenea, ne va ajuta să avem grijă de părul nostru, fără a fi nevoie să cheltuim bani în plus și permițându-ne să ne îndreptăm părul.

Cum să îndrepti părul cu bicarbonat de sodiu?

Pentru a vă îndrepta părul, va trebui să pregătiți o cremă de casă doar cu bicarbonat de sodiu și jumătate de cană de apă. Vei amesteca o lingură de pudră cu lichidul până vei obține o pastă omogenă și apoi vei aplica pe părul umed, de la rădăcini până la vârfuri, masând ușor, se lasă să acționeze 15 minute și apoi trebuie să clătești cu apă rece din abundență, scriu cei de la terra.com.mx.

Ce conține acesta și cum îți poate ajuta podoaba capilară

Bicarbonatul de sodiu este un compus care are proprietăți alcaline, ceea ce înseamnă că ajută la echilibrarea pH-ului părului și la îndepărtarea murdăriei și a uleiului. Apa este vehiculul care dizolvă bicarbonatul și facilitează aplicarea acestuia.

Un păr mai neted și mai ușor de coafat

Când aplici această cremă pentru a-ți îndrepta părul cu bicarbonat de sodiu, vei observa că părul tău va fi mai neted și mai ușor de gestionat, deoarece bicarbonatul de sodiu relaxează fibrele părului și reduce încrețirea și încrețirea. Prin urmare, cu acest simplu agent de curățare puteți obține îngrijirea părului pe care o căutați și vă puteți îndrepta părul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net