Ce tată implicat este Dan Cruceru! Mesajul pe care l-a transmis Taticool ieri, de Ziua Tatălui

Dan Cruceru (42 de ani) aka Taticool s-a relaxat cu vârf și îndesat de sărbători în Grecia – Rhodos și știe ce înseamnă să alergi după doi copii atunci când ți-ai dori să stai poate mai mult la plajă.

„N-au ce căuta în îngrijirea copilului”

Pentru că face față cu brio tuturor responsabilităților de tătic, la rândul sau fiind și el un părinte destul de implicat, pentru Dan Christian (5 ani) și Sophia (12 ani), Dan Cruceru a simțit nevoia să transmită un mesaj adevărat, ca de la tată la tată, chiar ieri, pe 12 Mai, de Ziua Tatălui.

12 Mai! E Ziua Tatălui! Da, da! Chiar e Ziua Tatălui! Anul acesta, în România, se sărbătorește pe 12 Mai. La mulți ani mie și tuturor părinților de sex masculin!Visez ca această aniversare să fie la fel de cunoscută ca Ziua Mamei. Doar... suntem cu toții implicați în povestea asta a părințelii. Cel puțin teoretic... pentru că în practică sunt încă mulți bărbați nedemni de a li se ura “La mulți ani” într-o astfel de ocazie. Și, uneori, nici măcar nu este vina lor 100%”, și-a început pledoaria Dan Cruceru, cunoscut în mediul influecerilor de parentig ca Taticool.

El a demonstrat că se descurcă de minune atunci când trebuie să stea cu cei doi copii cărora le și gătește din pasiune. E adevărat însă că nu toți tații știu ce trebuie să facă și cum să se descurce atunci când sunt nevoiți să aibă grijă de propriul lor copil.

„Din păcate mai e cale lungă până când tații le vor egala pe mame la implicare în creșterea copilului. Și nu pentru că nu au deja tot ce le trebuie pentru a fi campioni în ale părințelii, ci pentru că nu există încă o tradiție. Generații întregi li s-a spus taților că ei n-au ce căuta în îngrijirea copilului și creșterea lui. Tatăl să se ducă în pădure, la vânătoare! Sau măcar pe șantier! Tatăl să nu alinte, tatăl să nu arate afecțiune, tatăl să nu îmbrățișeze, tatăl să nu spună “te iubesc”! Da, ancestral tatăl are alte treburi. Din păcate, cred asta și multe femei”, povestește Dan Cruceru, mai în glumă, mai în serios.

"Dați-ne o șansă!"

Influencerul de parenting și prezentatorul TV crede în șansa bărbaților de a fi tați buni și fără cusur.

Eu cred în șansa noastră, eu cred că suntem mulți care ne dorim să fim Acolo, Prezenți! Doamnelor, dați-ne o șansă! Lăsați-ne să încercăm, lăsați-ne să greșim, lăsați-ne să ne iubim copiii! Veți fi foarte mândre de noi!Domnilor, îndrăzniți! Încercați! Veți fi foarte buni! Și veți fi foarte mândri de voi! La mulți ani taților!”, îi îndeamnă cel care își spune Taticool pe toți tații din lume!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net