Copiii Cristinei Spătar, ajutoare de nădejde în pregătirea bucatelor de Paște. Ce va face artista de sărbători: „Păstrăm tradiția”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Spătar (51 de ani) își adoră copiii și face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în preajma lor. Așa s-a întâmplat și ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert (14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani).

Cântăreața s-a pregătit de Paște și a fost ajutată de copiii ei, prin urmare...are deja masa de Paște gata. După ce a terminat de vopsit ouăle pentru marea sărbătoare, Cristina Spătar și cei doi copii ai ei au plecat să se reculeagă și să se roage la Mănăstirea Ghighiu, un adevărat loc de pelerinaj pentru credincioși.

Mă bucur că mi-au dat copiii o mână de ajutor în bucătărie, când am vopsit ouăle și apoi am mers împreună, în Joia Mare, la Mănăstirea Ghighiu. E un loc drag sufletului meu și mi-am dorit să mergem acolo împreună. Nu am mai fost de anul trecut, e foarte fain și arată și mai bine! Este un loc superb! De Paște aș fi vrut să mergem la sora mea, în Italia, însă vom pleca la Craiova, la familia soțului meu pentru a sărbători Paștele împreună. Recunosc însă că îmi este dor de cozonacii mamei și devin nostalgică în această perioadă.

Tocmai ce ne-am întors dintr-o scurtă vacanță în Egipt, acolo unde eu pregătesc câteva surprize pe plan profesional, iar soțul meu își va deschide o fabrică cu materiale de construcții. Eu îl susțin și îi sunt alături necondiționat! Mă bucur că am avut ocazia să vizitez și Piramidele. Am fost pentru prima oară la Cairo și urmează să ne întoarcem acolo curând", a declarat pentru Click!, Cristina Spătar, care ne-a mai povestit că de Paște obișnuiește să le cumpere haine noi copiilor săi.

Ce tradiții respectă de Paște

De Paște păstrăm traditia de a cumpăra haine noi. Îmi place să înnoiesc copiii. Am mers deja la mall și le-am cumpărat câte ceva. Le place și lor să aibă haine noi, sunt cocheți, și Albert și Aida. Mama mea era foarte caldă și permisivă, cred că am moștenit și eu acest lucru de la ea. Obișnuiesc să le fac toate poftele copiilor. Mama mă întreba de unde am moștenit simțul cochetăriei. Eu cred că de la ea, de asta am făcut și școala de design. Sunt pasionată de modă și în mod special și de tot ce ține de design interior. Îmi place! Și îmi doresc să le inspir și copiilor mei bunul gust și pasiunea asta pentru frumos!”, ne-a mai spus Cristina Spătar.

Artista tocmai ce a lansat un proiect balcanic, alături de Alex de la Orăștie, iar piesa „Inima mea" este foarte apreciată deja în mediul online și pe Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
Banner Reghecampf Roland Gavrilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net