Cristina Spătar și-a nășit cumnata în weekend, în costum popular: „A fost un eveniment foarte intim, în familie”

#Exclusiv Click!

Cristina Spătar (51 de ani) a fost nașă în acest weekend, chiar în ziua de Dragobete, alături de soțul ei, omul de afaceri și politicianul Vicențiu Mocanu, pentru sora acestuia, la Craiova. 

Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței. A avut loc un eveniment unic, important, la care a participat cu drag și voie bună și chiar îmbrăcată în port tradițional pentru că așa a impus ținuta.

În acest weekend am fost nași de cununie pentru sora soțului meu pe care am nășit-o la Craiova. A fost un eveniment foarte intim, în familie, într-un cadru restrâns, un eveniment în stil tradițional, cu dress-code, ie și port popular, chiar de Dragobete. Am mâncat tradițional românește și pentru că sunt pofticioasă și nu mă pot abține m-am mai îngrășat puțin. Dar de azi trecem la dietă pentru că spre sfârșitul acestei săptămâni vom filma primul videoclip pe anul acesta la o super piesă, fresh, nouă și frumoasă! O să văplacă!”, ne-a povestit Cristina Spătar, intitulată Regina R&B-ului, care este pusă pe treabă.

Cântăreața lucrează intens în studio și și-a propus să scoată piesă după piesă, mai precis câte o melodie nouă pe lună, iar între timp caută să își facă și trupă pentru evenimentele la care va cânta.

Face infiltrații la genunchi la o clinică din Vâlcea

De la începutul acestui an, Cristina Spătar a traversat o perioadă cu probleme medicale. Mai întâi artista a avut o infecție la ochi din cauza lentilelor de contact pe care nu le-a scos la timp și a genelor false iar de ceva timp acuză dureri la genunchi și nu mai putea merge la sală. După mai multe investigații medicii au ajuns la concluzia că artista are nevoie de o serie de 6 injecții la genunchi.

Trebuie să fac niște infiltrații la genunchi, 6 injecții, câte una pe săptămână. Aveam niște dureri când mergeam la sală. Medicul mi-a spus că trebuie să fac infiltrații cu acid hialuronic pentru a proteja cartilajul. O să îmi revină și mobilitatea. Eu merg să fac aceste injecții la Vâlcea, acolo unde am și medicul dentist și doctora mea esteticiană preferată”, a mai adăugat Cristina Spătar, care la 51 de ani are o siluetă impecabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net