Cristina Spătar a venit la Revelionul Artiștilor direct de la spital. A avut probleme grave cu ochii: „De la genele false...”

#Exclusiv Click!

Sâmbătă seara, pe 3 februarie, artiștii s-au adunat cu mic cu mare pentru a mai petrece încă o dată! Revelionul Artiștilor, evenimentul care are loc în fiecare an pentru că, pe 1 ianuarie, toți sunt ocupați cu contracte și concerte, a avut loc în binecunoscuta locație de la Domnești a lui nea' Costel Capac, acolo unde se taie și porcii de Ignat și se petrece mereu cu voie bună. Pentru că acum s-a găsit timp și sala de evenimente nu era ocupată iar cântăreții și-au făcut loc în program de un Revelion doar a lor, s-a încins o mare petrecere sâmbătă seara, la Domnești.

Cu multe nume cunoscute, meniu tradițional românesc, cu aperitiv, saramele cu mămăliguță și 3 feluri de friptură fragedă și bună, mai ceva ca la mama acasă. S-a cântat și s-a dansat până pe 6 dimineață. Claudia Ghițulescu a organizat evenimentul, Axinte a fost prezentatorul iar pe ringul de dans și responsabili cu petrecerea și voia bună au fost: Marian Mexicanu, Nicușor Iordan, Roberta Crintea, Mihaela Gurău, Taraful Cantea, Marian Cozma, Simona Dinescu, Valeria Arnăutu, Ionuț Sidau, Julia Chelaru, Marian Medregoniu, Alin Gabriel Matei, Baboiash și mulți alții. Cristina Spătar, Delia Antal, Adriana Bahmuțeanu și multă lume cunoscută s-au aflat printre invitații de la Revelionul Artiștilor.

Cristina Spătar, de la urgență direct la petrecere

Cristina Spătar are încă probleme cu un ochi după ce s-a confruntat cu o infecție și era cât pe ce să rateze petrecerea organizată în cinstea artiștilor pentru că a fost nevoită să meargă sâmbătă după-amiază la spital, din cauza durerilor insuportabile care o deranjau. Artista a ajuns într-un final la Revelionul Artiștilor și și-a luat picăturile de ochi la ea.

"Cu tot cu ochiul meu roșu, care mă doare, din respect pentru colegii mei de breaslă și pentru Nea' Costel Capac, nu am putut să ratez Revelionul Artiștilor. La ora 19 mă întorceam de la Urgență de la spitalul de ochi, nu credeam că o să mai pot ajunge la eveniment. Am avut niște dureri mari și am mers la Urgență. Nu știu ce să mai fac, am avut o infecție la ochi din cauza genelor false și a lentilelor de contact pe care le-am ținut mai mult timp și nu mai reușesc să mă vindec, fac tratament", ne-a mărturisit Cristina Spătar, în seara evenimentului.

Claudia Ghițulescu a fost marea organizatoarea a evenimentului

Claudia Ghițulescu a fost în centrul atenției sâmbătă seară pentru că a fost organizatoarea Revelionului Artiștilor.

"A fost ultimul Revelion pe anul acesta sau să zic, primul Revelion pe 2024! Am hotărât să ținem Revelionul Artiștilor pe data de 3 februarie pentru că toți cei cu care am hotărât să ne întâlnim și să ne petrecem erau disponibili atunci. Domnul Costel Capac avea și el sala de evenimente disponibilă pe 3 februarie așa că totul s-a aranjat perfect. E o petrecere la care ne întâlnim cu toții, e a noastră, a artiștilor, ne simțim bine, am continuat tradiția. Chiar facem tot ce simțim acolo, dansăm cântăm, jucăm, mâncăm. Nu știu câți porci s-au tăiat pentru acest eveniment dar știu că au fost preparate tradiționale proaspete pentru că oamenii sunt gospodari și au muncit cu toții la organizarea acestui eveniment. S-au dat foarte multe dedicații pentru că noi ne susținem, ne prețuim, știm ce ne place și ne face plăcere să ne dăm dedicații!", ne-a mărturisit Claudia Ghițulescu care a îmbrăcat o rochie super sexy pentru aceste eveniment.

"Timp de o săptămână am făcut tratamente de înfrumusețare și de slăbit la o clinică pentru că am luat câteva kilogarme în plus de sărbători și am avut emoții pentru organizarea acestui eveniment", ne-a mai spus Claudia Ghițulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net