Axinte și marea. Marea dezamăgire a condițiilor de pe litoralul românesc!

Ultima actualizare:

Florin Petrescu, actorul al cărui nume se confundă necondiționat cu personajul Axinte de la Vacanța Mare a avut o decepție, vara aceasta, când a ajuns pe litoralul românesc.

Asemenea multor artiști, și Axinte și-a mutat „tabăra”, în această vară, pe litoral, pentru a organiza și susține showuri de divertisment pentru turiști.

Nota de plată obscenă, care le-a lovit buzunarele

Am nişte prieteni care au lăsat, la Fratelli, 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut şampanie, 15 fripturi, 2 sticle de vin. Şampania era 2.000 de euro, nu 200 euro, cât au crezut ei”, a mai povestit Axinte, de la Vacanţa Mare, pentru Fanatik.

„Dușul rece” l-a determinat pe Florin Petrescu să analizeze mai atent situația, el fiind familiarizat cu stațiunile românești, de la Marea Neagră, petrecând aici timp suficient în fiecare sezon estival.

Citește și: Drama neștiută a lui Ani Crețu de la «Vacanța Mare». Fiul ei suferă de o boală gravă

Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toţi la greci şi la bulgari”, a explicat el, pentru sursa citată.

De altfel, actorul s-a declarat șocat când a descoperit că, în ciuda faptului că restricțiile impuse de contextul epidemiologic au fost ridicate, turiștii nu s-au înghesuit pe litoral.

Sunt preferate stațiunile care erau pustii, în anii trecuți

La urma urmei, în anii trecuți, în perioadele de relaxare, la mare veneau mult mai mulți oameni. Astfel, singura explicație ar fi condițiile influențate de prețurile obscene practicate de comercianți.

Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!”, a mai spus Axinte pentru Fanatik.

Surpriza a constat în faptul că polurile s-au inversat pe litoralul românesc. Stațiunile pline de turiști nu mai sunt cele de fițe, ci destinațiile tradiționale, pustii, de altfel, în anii trecuți.

Citește și: Fiica lui Mugur Mihăescu câștigă bani frumoși în Londra, la 23 de ani! Cu ce se ocupă Ivona

„Parcările goale de la Loft, Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 lei”, a declarat Florin Petrescu, alias Axinte, sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net