Mugur Mihăescu are Covid: «Eu, nevasta și fiica avem Omicron. Suntem vaccinați»

Mugur Mihăescu (54 de ani) a fost diagnosticat cu Covid-19! Actorul a anunțat că el și familia lui au fost diagnosticați cu Omicron, deși cu toții au fost vaccinați împotriva coronaviruslui. Din fericire, vedeta se simte bine și prezintă simptome ușoare ale bolii.

Mugur Mihăescu are Covid Foto: Facebook
Mugur Mihăescu are Covid Foto: Facebook

Mugur Mihăescu a mărturisit că are Covid-19! El a declarat că stă în casă în această perioadă, până se negativează. Atât el cât și soția sa, Rodica, și fiica lor, Ivona (23 de ani), s-au infectat cu coronavirus. Se pare că în pofida diagnosticului, toată familia se simte bine. Mugur Mihăescu a mai spus că toți prietenii lui, vaccinați și ei, au fost diagnosticați cu Omicron

Mugur Mihăescu: «Am fost pe rând toți vaccinați»

«Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani.», a declarat Mugur Mihăescu la România TV, în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu.

În urmă cu câteva luni, Mugur Mihăescu a fost, alături de Dan Bittman, unul dintre contestatarii restricțiilor impuse de autorități pe perioada pandemiei. Actorul, care deține un pub în Centrul Vechi, a ajuns aproape de faliment din cauza pandemiei și a fost nevoit să-și concedieze o mare parte din angajați. Interpretul personajului Garcea a ieșit în piață și a protestat împotriva măsurileor luate de Guvern.

«Ceea ce se întâmplă acum e ca la Revoluție. Drepturile și libertățile noastre sunt călcate în picioare. Mi-au zis că sunt KGB-ist, agentul lui Firea, mi-au scos iar dosarul de la Securitate! Să zică ce vor! În pandemie, am dat 60 de oameni afară! De aia am ieșit în piață să strig. Eu am bani să trăiesc toată viața mea! Nici acum, după un an jumătate, autoritățile nu au dat banii ăia promiși, au dat vreo jumătate din ei. De oamenii ăia dați afară, i-a durut fix în pix», a declarat Mugur Mihăescu la acea vreme, pentru Kanal D.

Mugur Mihăescu, căsătorit de 25 de ani

Mugur Mihăescu și aleasa inimii lui, Rodica, s-au căsătorit în urmă cu 25 de ani. Soția actorului și omului de afaceri este profesoară de informatică. Fructul dragostei lor este Ivona, o tânără de 23 de ani. Fiica lui Mugur Mihăescu lucrează la o agenție de turism din Londra, acolo unde a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset.

Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica, s-au cunoscut în liceu, au fost colegi de facultate și au devenit un cuplu abia după finalizarea studiilor.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net