Liviu Guţă: «Axinte este un papiţoi cu căciulă! Are să-mi dea 14.000 € din concerte!»

image
Axinte: ”Liviu s-a certat şi cu Daniela Györfi, zice că el a compus piesa «De ce mă minţi?»”

Scandal de pomină! Manelistul Liviu Guţă (41 ani) îl atacă pe Florin Petrescu (47 de ani), alias Axinte, de la ”Vacanţa Mare”, într-un filmuleţ pe Internet, în care susţine că actorul îi e dator cu 14.000 de euro, bani care i se cuveneau din cântări, în urma unei înţelegeri verbale. Contactat de reporterii Click!, Axinte neagă spusele fostului colaborator, ba, mai mult, se gândeşte serios să-l invite la tribunal.

Liviu Guţă, manelist de top, şi-a vărsat tot of-ul, marţi seară, pe Internet, ţinta sa fiind Axinte. Colaborarea lor ar fi avut de suferit, potrivit spuselor solistului, din cauza banilor.

image
Liviu Guţă: ”Ar fi tare buni cei 14.000 Є şi acum, după 11 ani!”

”Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20. 000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face!”, a spus Liviu, într-un filmuleţ publicat pe Internet, mai exact pe canalul său de YouTube.

”Am cântat foarte mult în Piatra-Neamţ şi tot ce există sate, comune. Din 20.000 de euro, ţin minte, şi ca să nu fiu nesimţit, cred că am primit vreo 6.000 de euro, ceilalţi s-au dus pe Apa Sâmbetei. Haideţi să vă spun cum procedează Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează şi la restaurantele de la noi. Mi-au spus foarte mulţi oameni, am filmări, când Axinte îi spune unui patron de local că Liviu Guţă nu mai cântă, că cere foarte mult, că mai bine ar aduce pe altcineva. Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară, eu nu ştiam nimic, el îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spune că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu”. 

Contactat de reporterii Click!, actorul din trupa ”Vacanţa Mare” susţine că Liviu doar caută motiv de scandal, pentru a-şi creşte contul de YouTube. ”Liviu e un nebun de om. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, nu mai are nunţi că nu-l ia nimeni şi s-a făcut vlogger peste noapte. Îl dau şi în judecată dar, câinii latră, ursul merge. Şi pe Daniela Györfi a certat-o că, în 2004,  el a scos piesa «De ce mă minţi, de ce mă minţi?» şi că e melodia lui, nu a Danielei. Stă acasă şi nu are ce face! Stă şi el în casă şi se plictiseşte. Şi ce zice, dau şi în Daniela, că e melodia mea, dau şi în Axinte, că acum 15 ani avea să-mi dea bani, dar nu mi i-a mai dat, şi de aceea nu mă mai ia lumea la concerte”.

Liviu Guţă, care are o viaţă demnă de telenovelă, în adolescenţă fugind din ţară, ca să câştige bani, a mai adăugat că în lumea spectacolelor sunt multe grupuleţe şi că el prinde cu greu cântări: ”Nu am impresar, nu am nimic, eu mă ocup de mine, de imaginea mea, de spectacole, piesele mi le compun singur, eu conduc maşina până la evenimente. Sunt pe cont propriu, încă de la început”.

S-a recăsătorit, la trei luni de la divorţ

image
Fericit, alături de frumuşica Roxana-Maria

Celebrul manelist a divorţat, pe 30 octombrie 2019, de Iuliana, după 13 ani de căsnicie, Liviu dând de înţeles că vinovat ar fi unul dintre amici: ”Să nu îţi aduci cel mai bun prieten în casă, că s-ar putea să pleci tu, şi el să rămână! Sper că m-am făcut înţeles şi mai vreau să spun ceva. Nu am greşit niciodată cu nimic, sunt un om cu suflet mare! Eu suport înjurături şi cuvinte defăimătoare. Sunt un om care îşi iubeşte copiii şi nu aş fi putut să zic motivul despărţirii de fosta soţie! Dar un singur lucru vă spun şi sper să îl înţelegeţi şi să terminaţi odată pentru totdeauna cu judecăţile voastre inconştiente! Mi s-au făcut multe manevre din cauza vocii mele! Am alergat ca un nebun ca să îmi întreţin familia, copiii! Şi rezultatul a fost altul, la sfârşit! Vă rog, din toată inima, nu mai judecaţi un om după aparenţe!”. 

image
Liviu şi fosta soţie, Iuliana

La trei luni distanţă, de la despărţirea de mama copiilor, solistul şi-a surprins din nou fanii, anunţând căsătoria cu o brunetă frumoasă-foc, Roxana Maria, din Cluj.

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png