INTERVIU Axinte a împlinit 52 de ani și s-a serbat în Turcia: "Perioada pandemiei a fost cea mai proastă din viața mea"

Ultima actualizare:

  Florin Petrescu și soția sa, în vacanța din Egiptfoto: Facebook
Florin Petrescu și soția sa, în vacanța din Egiptfoto: Facebook

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, a împlinit 52 de ani pe 7 aprilie. Anul acesta, frumoasa aniversare l-a prins în Turcia, invitat fiind într-un infotrip, alături de o agenție de turism. Pe lângă faptul că a vizitat multe hoteluri, plaje și s-a distrat la celebrul Land of Legends din Turcia, un mare parc de atracții pentru copii și nu numai, Axinte s-a bucurat și de delicatesele turcești. Despre cum s-a reinventat pe timp de pandemie și ce a făcut mai exact de ziua lui, Axinte a povestit, în exclusivitate pentru Click!

 • Click!: Cum a fost aniversarea celor 52 de ani? Cum a fost în Turcia? 

Axinte: La 52 de ani s-a întâmplat să fiu în Antalya, cu o familie nouă (n.r. prietenii de la agenția de turism) și mi-am sărbătorit ziua cu ei, am băut, am mâncat, ne-am șprițuit, la Rixos, în Antalya. A fost frumos! M-am întâlnit cu Ponta la Kaya Palazzo în Antalya, era și cu Daciana. (Kaya Palazzo Golf Resort este un resort de 5 stele din stațiunea Belek, Antalya)

 • Cum se simte Axinte la 52 de ani? Mai tânăr, mai slab? Țineți diete, sunteți adeptul regimului?

Axinte la 52 de ani se simte bine, atât că asta e perioada. Când treci de 50 de ani nu mai e ca la 25, când plecam din eveniment în eveniment și nu doarmean poate și 5 zile. Acum, dacă nu dorm o seară, parcă nu prea pot să mai continui și a doua seară. Dar noi mergem înainte, nu ne lăsăm! Și la 53 și la 54, până la 100! Ce mai e suta în ziua de azi? Cu dieta mai greu acum, după ce am fost 3 luni în America, unde am mâncat și am băut, după aia în Egipt - acolo nu prea am mâncat și am băut mult că am fost cu nevasta mea și m-a ținut în lesă, din scurt, dar în Antalya, iar am mâncat și am băut. Și acum am ajuns în țară unde, mai ușor așa, cu mâncatul și cu băutul, ca să ajungem sub sută!


  Axinte, alături de prieteni
Axinte, alături de prieteni
 • Ce cadouri ați primit din partea familiei?

Nefiind în țară anul ăsta, nu prea am primit cadouri, decât de la prietenii de la agenții, familia a fost acasă.

 • Cum este perioada asta a pandemiei pentru dvs? A fost greu, a fost ușor? Ați ieșit mult în pierdere? Când preconizați că veți începe din nou spectacolele?

Perioada pandemiei a fost cea mai proastă perioadă din viața mea, pentru că lucram foarte mult cu primăriile, numai anul trecut aveam peste 150 de primării, pentru că era și an de litoral. Aveam vreo 80 de evenimente, nunți, petreceri, vreo 230 de evenimente, în total, care s-au cam dus. Unele s-au amânat pentru anul ăsta, care se amână pentru la anul și uite așa stăm într-o continuă amânare. Sperăm să fie bine și să ne revenim. Doamne ajută!

 • Cum s-a reinventat Axinte pe timp de pandemie?

Cum s-a reinventat Axinte? Păi acum încercăm cu o agenție de turism, Axinte Travel sau Axinte Tour, nici nu știu cum să îi zic, să încercăm să mai facem și altceva, în afară de cântat și spus bancuri și stand-up. Că noi nu am știut să facem altceva și acum încercăm să ne reinventăm. Asta e! Mergem înainte.


  Axinte abia așteaptă să își reia spectacolele
Axinte abia așteaptă să își reia spectacolele
 • Vă e dor de Vacanța Mare? Mai țineți legătura cu colegii, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu?

Vizavi de Vacanța Mare, normal că ținem legătura, suntem prieteni buni, și cu Mugur, și cu Radu, dar toți trec printr-o perioadă mai nasoală. Și Mugur are restaurantele închise, Radu s-a mutat la Azuga, e ok. Ne mai vedem la câte o cafea, mai vorbim, mai depănăm amintiri, că a ajuns vremea să trăim din amintiri!

 • Ce faceți de Paște? Unde va prind sărbătorile? La ce poftiți cel mai des de Paște? Ce nu va lipsește niciodată de pe masă?

De Paște o să fim la mare, pentru că s-a brodit anul ăsta să fie Paștele de 1 Mai și o să deschidem câteva terase, cei care deschid, pentru că noi lucrăm foarte mult vara pe litoral, avem 12 terase și colaborăm cu mulți artiști și cu patroni de pe litoral. Unii mai deschid și pe 1 Mai și o să facem câteva seri pe acolo, pe 1 și pe 2 mai. De Paște, miel și ouă roșii, nu se știe? Ciocnim ouăle, fii-miu de-abia așteaptă, îmi spune: “Să vină Paștele, tati, să ciocnim ouăle!”.

Citește și:

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități. "Cazul Bittman" a stârnit reacții virulente

Axinte, povestea celebrului fes tricotat de soacră: ”Mi s-au furat 20 de căciuli”

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg