Fiica lui Mugur Mihăescu câștigă bani frumoși în Londra, la 23 de ani! Cu ce se ocupă Ivona

Ultima actualizare:

Mugur Mihăescu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a decis să acorde mai multă atenție familiei și comunității, după cum el însuși a declarat recent. Comediantul nu mai urcă de mult pe scenă și nici nu mai apare pe micul ecran, însă are o viață împlinită din toate punctele de vedere, iar Ivona, fiica sa, este cea care îi oferă numeroase motive de mândrie. 

Mugur Mihăescu alături de fiica sa, Ivona
Mugur Mihăescu alături de fiica sa, Ivona

Mugur Mihăescu este căsătorit de peste două decenii cu partenera sa de viață, Rodica. Împreună au o fiică de 23 de ani, care locuiește în Marea Britanie, după ce a finalizat studiile acolo.

Citește și: Mugur Mihăescu, adevărul despre căsnicia sa 

Invitat la emisiunea lui Cristian Brancu, Mugur Mihăescu a dezvăluit cu ce se ocupă după ce a decis să nu mai apară atât de des la televizior. Comediantul susține că, ajuns la 55 de ani, își dorește să acorde toată atenția și timpul de care dispune comunității și familiei.

Cu se se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu în Marea Britanie 

Ivona, fiica sa de 23 de ani, a studiat în Marea Britanie și deja deține un loc de muncă. Conform lui Mugur, tânără a deținut și un job în zona imobiliarelor și are o înclinație spre limbile străine, nimeni din Londra neputându-și să-și dea seama că engleza nu este limba sa nativă.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită.

Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară", a povestit Mugur Mihăescu, în emsiunea lui Cristian Brancu. 

Mugur Mihăescu și fiica sa au avut dintotdeauna o relație excelentă. iar actorul a fost un tată îngăduitor, care a susținut dorințele și aspirațiile fiicei. 

  „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, declara Mugur Mihăescu cu ani în urmă. 

Mugur Mihăescu a lăsat în urmă comedia 

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut publicului odată cu schițele realizate de grupul umoristic Vacanța Mare. Primele scenete le-a realizat înainte de căderea comunismului, în anul 1988. Din anul 1999, grupul Vacanța Mare a început să colaboreze cu trustul de pe Pache Protopopescu și așa a luat naștere formatul „Pastila Timpului”. Ulterior, Mugur a jucat în filmele Garcea și oltenii, dar și în Trei frați de belea. 

În anul 2010 a lăsat în urmă comedia și a început să își dedice timpul altor proiecte. Așadar, a cumpărat drepturile de administrare ale celebrului magazin Muzica și a dedicat o bună parte din timp reestaurantului pe care îl deține în Capitală. 

Vezi și: Mugur Mihăescu vrea să-și vândă vila imensă din Pipera 

Mugur Mihăescu și cea care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de două decenii, Rodica, se cunosc din perioada liceulu. Au urmat cursuri universitare, dar au devenit un cuplu abia după ce și-au finalizat studiile. Rodica nu lucrează în domeniul televiziunii, ci este profesoară de matematică și preferă să evite aparițiile publice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net