Reacţia lui Mugur Mihăiescu după ce fiica sa a luat Bac-ul cu notă mare

image
Mugur Mihăescu și Ivona

Sasha Pavel, fiul cel mic al lui Marcel Pavel a terminat Liceul de Muzică George Enescu și a promovat Bac-ul cu 8,13. Deși se aștepta să obțină o notă mai mare, fiul artistului nu era ieri sigur că va depune contestație.

Media obținută îl ajută pe Sasha să se înscrie la o facultate de management din Anglia. La română a luat 8,7, la Istorie 7,3, iar la Geografie 8,4. ”Sasha vrea să urmeze o facultate de management muzical din Anglia. Se aștepta la note mai mari, dar important este că a luat 8, nota de care avea nevoie pentru facultate”, ne-a spus Marcel Pavel.

Victoraș, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu a absolvit Liceul Jean Monnet și a promovat Bac-ul cu note mari. A obținut 9 la română, 9,85 la matematică și 8,75 la la informatică, o medie finală de 9,2, care-i va permite să se înscrie la absolut orice facultate își dorește. Victor Socaciu jr. vrea să dea la ASE, la Managementul afacerilor, în limba engleză.

Ce zice Mugur Mihăescu de rezultatul obtinut la Bac de fiica lui

Ivona Mihăescu, fata lui Mugur Mihăescu a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr și a obținut nota finală la Bac, 9,95. Nu a fost o surpriză pentru ”Garcea”, întrucât Ivona a învăță de mică foarte bine. ”Surpriza a fost nota de la matematică. Am crezut că nu văd bine. Ea a reușit prin puterile ei. Se pregătește să meargă la mare și la ”Untold”, iar în august va începe facultatea în Anglia”, ne-a spus Mugur Mihăescu. Ivona a luat 10 la Română, 10 la Biologie și 9,85 la Matematică. 

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg