Mugur Mihăescu a plâns când a aflat nota fiicei la BAC. A adus-o pentru prima dată la tv

Ultima actualizare:

    Mugur și-a adus fiica pentru prima dată la tvFoto: captură video Teo Show
Mugur și-a adus fiica pentru prima dată la tvFoto: captură video Teo Show

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, a luat o notă demnă de laudă la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2016. Adolescenta a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr și a obținut 9,95 ca medie la BAC.

Ivona Mihăescu a obţinut 9,85 la matematică, 10 la Biologie şi 10 la Limba și literatura română, ceea ce a adus mare fericire în familie. Interpretul lui Garcea a fost cel mai emoționat, chiar dacă nu avea niciun fel de grijă. Pentru a demonstra că în România există tineri care să facă țara mândră și care o pot scoate din negură, Mugur și-a adus fata la televizor, pentru prima dată, dar a vrut să atragă atenția că Ivona nu a ajuns pe canapeaua de la "Teo Show" pentru că îi este fiică, ci doar pentru că este reprezentanta unei generații care poate aduce succes țării.

"Eram la terapie pentru problemele mele cu spatele. M-am dus direct la ea la școală, fix cum eram îmbrăcat acolo. Normal că am plâns. Eu am vrut să o aduc pe ea aici pentru că reprezintă această generație și vârfurile unei societăți care va prelua frâiele. Nu Ivona Mihăescu, ci ceea ce reprezintă ea trebuie promovat. Ușile ei au fost deschise. Am învățat-o să fie un spirit liber. Mama ei știe foarte bine pedagogie. Am lăsat-o să aleagă ce vrea", a povestit Garcea.

Aceeași medie și la Evaluarea Națională

Ivona este mândria lui Mugur Mihăescu
Ivona este mândria lui Mugur Mihăescu

Despre momentul aflării notelor, Ivona a declarat în emisiunea de miercuri, 13 iulie: "Prima dată am început să țip. Eram în mașină cu mama și l-am sunat pe tate, dar nu răspundea la telefon. El nu a avut așa mari emoții, știa că am fost acceptată la o facultate din America."

Pentru a demonstra că notele mari nu au fost un accident, Ivona a spus că și în urmă cu patru ani, la examenul de Capacitate, a obținut aceeași medie. Despre drumul pe care vrea să-l urmeze, adolescenta a povestit deja că a ales Marea Britanie, dar se gândește să revină în țară.

"Și la Evaluarea Națională, acum patru ani, am obținut tot 9,95. Și tot media de 9,95 am avut-o și în clasele V-VIII. În momentul de față vreau să mă întorc în țară chiar dacă acum plec să studiez în străinătate. Vreau să urmez o carieră diplomatică și am ales Administrarea Afacerilor în Marea Britanie. Vreau să mă întorc acasă și să ajut la dezvoltarea României. Am aplicat și în America, dar inima mea mă cheamă spre Marea Britanie, chiar dacă am fost admisă și am primit și o bursă de la o facultate de top din SUA", a mai spus Ivona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net