Lila din Vacanța Mare, de nerecunoscut! Celebritatea i-a mâncat viața Mirelei Stoian: «A trăit experiențe nu foarte plăcute»

Ultima actualizare:

Viața bate filmul și pentru unii celebritatea este greu de dus. De multe ori un singur rol este de ajuns pentru unii actori ca să devină celebri. Un astfel de exemplu este interpreta Lilei din "Vacanța Mare", actrița Mirela Stoian, care acum nu mai vrea să apară în lumina reflectoarelor.

vacanta mare main jpeg

Un singur rol i-a fost de ajuns ca să câștige mult prea multă faimă, care după ani s-a topit ca fumul. Mirela Stoian (53 de ani), fosta Lila din "Vacanța Mare", nu mai e fetița prostuță cu codițe care se alinta pe la Sadova. Acum este doar Mirela Stoian, o actriță de teatru, care urăște să i se spună că a fost cândva mare vedetă de televiziune.

"Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate. Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi, dar nici nu le-a cerut vreodată ajutorul.

A ajuns, la un moment dat, la Televiziunea Română, la TVR 2 la emisiunea «Ieri, Azi, Mâine», prezentată de Corina Dănilă și produsă de Carmen Movileanu, însă până să se dezmeticească s-a și terminat sezonul și nu a înțeles nimic din el. Nici nu s-a concretizat ceea ce s-a discutat, de fapt.

Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc, însă merge mai departe", ne-au povestit apropiați de-ai Mirelei Stoian.

Citește și: O mai ştii pe Lila de la „Vacanţa Mare“? Drama pe care a trăit-o ani de zile şi motivul dispariţiei de pe micile ecrane

În ultima vreme, Mirela Stoian joacă pe scena teatrului Elisabeta din centrul Bucureștiului. Aici a jucat în „Lună de miere cu piper”, spectacol regizat de Șerban Puiu, „Vassa Jeleznova”, „Încă nu, dar o să fie” sau „Las’ că știm noi”. Surprizele nu se opresc aici, căci împreună cu Șerban Puiu mai are câteva proiecte de care veți auzi la timpul potrivit.

image

A devenit celebră cu personajul Lila din "Vacanta Mare"

Vacanţa Mare a fost un grup umoristic românesc, înfiinţat în 1988. Trebuia să fie lansat cu un an mai devreme, în 1987, dar până la urmă a fost ales anul 1988 ca an de debut.

Din grup au făcut parte Mugur Mihaescu, Dan Sava, Dan Ştefănescu, Felix Sava şi Radu Pietreanu. Mai apoi, în 2007 li s-au alăturat echipei Mirela Stoian („Lila”), Emil Radinoiu („Mitică”), Iulian Ilinca („Frankfurt”) şi George Robu („Romică”).

Serialul a fost difuzat, prima dată, de Pro TV, în 1999. Rapid a cucerit audienţa, ajungând pe primul loc în topul preferinţelor românilor la capitolul emisiuni de divertisment. Bucurându-se de succes, grupul a făcut şi două filme de lungmetraj.

Citește și: Lila de la «Vacanţa Mare»: «Am strigat de disperare. Trăiesc din ajutorul rudelor»

Este vorba despre „Garcea şi Oltenii” (2002) şi „Trei fraţi de belea” (2006). Cu primul au doborât recordul pentru cel mai vizionat film din România postcomunistă. În 2007, chiar la început de an, show-ul Vacanța Mare a fost difuzat de Kanal D, iar ultimul episod a fost făcut în 2009. În 2015, Kanal D a difuzat un nou sezon, dar Lila nu a mai apărut în el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net