Lila din «Vacanţa Mare» şi fiica ei sexy sunt colege într-o comedie!

image
Mirela Stoian este menajeră în spectacol

Mirela Stoian (51 de ani), fetiţa cu codiţe împletite pe care Axinte o mai altoia, pe când erau fraţi în ”Vacanţa Mare”, a revenit cu brio pe scenă, după câţiva ani dificili din punct de vedere financiar, în care a şomat. Fiica ei, Valeria, îi dă replica în spectacolul ”Las’ că ştim noi”, o spumoasă comedie din repertoriul Teatrului ”Elisabeta” din Capitală.

Vă mai amintiţi de simpatica Lila din ”Vacanţa Mare”? Rolul pe care în urmă cu 11 ani l-a interpretat  cu succes pe micile ecrane avea să fie cu două tăişuri, căci i-a adus, deopotrivă, atât un munte de popularitate, cât şi ghinion în găsirea unui loc de muncă, după încetarea colaborării: ”Nu îmi este dor de personajul Lila.

image
Mirela, alături de Axinte, Costel şi Garcea, în ”Vacanţa Mare”

Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.  Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri, si nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!, spunea ea, în urmă cu cinci ani, la Kanal D.

image
Valeria Stoian a moştenit talentul artistic, dar şi şarmul celebrei sale mame

Norocul avea însă să se întoarcă, astfel că, în 2017, TVR 2 i-a întins o mână de ajutor, fiind, alături de superba ei fiică, Valeria, tot actriţă de profesie, co-prezentatoare la emisiunea „Ieri, azi, mâine”. Iar în prezent, iată că cele două, mamă şi fiică, au mari emoţii pentru premiera piesei  ”Las’ că ştim noi!”, care va avea loc joi, de la orele 19.00, la Teatrul ”Elisabeta” din Bucureşti. Din distribuţie mai fac parte nume grele, precum ”Flăcărica” Carmen Tănase, Ştefan Velniciuc şi Bebe Cotimanis. Conform scenariului, veţi asista la o serie de încurcături amuzante, căci toate personajele, îndeosebi avocatul şi menajerele, ascund mari secrete. Ce mai fac ceilalţi colegi ai Mirelei, din ”Vacanţa Mare”? Mugur Mihăescu (52 de ani) sau Garcea este un prosper om de afaceri,  fiind patron de localuri în Centrul Vechi al Capitalei, Axinte sau Florin Petrescu (46 de ani) susţine momente umoristice la nunţi, dar este şi organizator de evenimente, Radu Pietreanu (55 de ani) cântă la chitară în cluburi, iar Iulian Ilinca (46 de ani) sau Frankfurt a revenit şi el la teatru, bifând şi apariţii în reclame la electrocasnice. De altfel, Radu Pietreanu (Costel), care s-a străduit să câştige bani doar din spectacole, după marele proiect, a dojenit-o pe Mirela, care s-a plâns că nu şi-a găsit ani buni un alt loc de muncă: ”Mi se pare jenant şi nu mă aşteptam ca Mirela, o femeie atat de echilibrată şi de mândră, să-şi plângă de milă în public. După destrămarea trupei «Vacanţa Mare», fiecare s-a descurcat cum a putut. Am scris un pilot de sitcom pentru Prima TV care s-a difuzat în 2010, de Paşte. După aceasta, am continuat pe cont propriu. Eu mi-am facut trupa de folk şi de parody. Am avut emisiune şi pe Etno TV, în fiecare sâmbătă. Mirela şi Ani Creţu au avut şi ele o colaborare cu Etno TV. Eu, Axinte şi Mugur am mai apărut la televizor ca invitaţi în diverse talk-show-uri”.

Maia, la tv cu fostul soţ, pe scenă cu cei doi copii ai săi

image
Cabria este studentă la Teatru

Maia Morgenstern (57 de ani) joacă alături de toţi membrii familiei. Cu fostul ei soţ, Claudiu Istodor (58 de ani),  e colegă în ”Sacrificiul” (Antena 1) , noua telenovelă a Ruxandrei Ion, în care, coincidenţă, cei doi actori se iubesc cu patos. Claudiu este tare încântat de noul proiect tv: „Am primit propunerea de a juca în serial cu mare interes.

image
Cu Tudor, în ”Profesiunea Doamnei Warren”

Am stat şi m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine”. Maia şi Claudiu sunt colegi şi pe scena Teatrului Evreiesc,  în piesa ”Varşovia- ghid turistic”.

image
Maia şi Claudiu se iubesc în telenovela ”Sacrificiul” (Antena 1)

Maia joacă şi alături de Tudor, fiul ei, în spectacolul “Profesiunea Doamnei Warren”, care va avea o nouă reprezentaţie pe 3 decembrie, de la orele 19.00, la Cinema PRO. Preţ bilet: între 40 şi 100 de lei. Aceasta a mai jucat şi cu Cabria (20 de ani), fiica ei din altă relaţie, acum studentă la Teatru, în Cluj.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
gyuri pascu si daniela marin
cub gheorghe dinică monica melencu png
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg