Claudia Ghițulescu are planuri mari pentru noul an: „În 2024 îmi doresc să...”

#Exclusiv Click!

Îndrăgita interpretă de muzică populară Claudia Ghițulescu (44 de ani) a pășit cu gânduri și planuri mari în noul an.

Artista a cântat de Revelion în Italia, la Padova, și a rămas pentru câteva zile acolo. Cântăreața se simte mai pregătită ca niciodată să aibă grijă de viața ei și să înceapă o nouă relație, așa că asta și-a propus în 2024!

Claudia Ghițulescu, gata să-și refacă viața

Anul nou m-a prins în Italia. Am vizitat Padova, pentru că acolo am cântat de Revelion. Am fost la Sfântul Anton de Padova, la care trebuie să te rogi în fiecare marți pentru ce îți dorești. Și la noi în țară merg de obicei. M-am rugat să fiu sănătoasă și îmi doresc să iubesc, pentru că iubirea este o energie frumoasă.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Îmi doresc să fiu bine. Sper că 2024 să fie anul meu! După Padova am fost să vizitez Veneția, și îmi doresc să mai merg la Padova încă o dată pentru că o să mai cânt acolo", ne-a mărturisit Claudia Ghițulescu. Totodată, artista speră că în viața ei să își facă loc un bărbat puternic și deștept!

Ce bărbat m-ar face fericită? Un bărbat care să mă facă să îl iubesc și să fie deștept, așa îmi doresc pentru mine în 2024!", a mai completat Claudia Ghițulescu, pentru Click!

Artistei îi merge bine pe plan profesional și este foarte activă la evenimentele și concertele unde este invitată. Chiar pe data de 5 ianuarie, Claudia Ghițulescu a fost invitată să cânte la Revelionul Artiștilor care a avut loc la mare, alături de Taraful Marian Cozma, Marian Mexicanu, Cristina Spătar, Nicușor Iordan, Maria Constantin și multe alte nume cunoscute din muzică, acesta fiind un eveniment în scop caritabil cu strângere de fonduri pentru o fetiță care are nevoie de ajutor.

Claudia Ghițulescu a divorțat în 2019 de bărbatul alături de care spera să aibă o viață și o familie fericită, din cauza infidelității. Acum vedeta și-a găsit echilibrul și pacea interioară și se simte pregătită pentru noile provocări din viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net